Κόσμος

Υπάλληλος της Κάμαλα Χάρις κατηγόρησε πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση

Σε διοικητική άδεια τέθηκε ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, καθώς εργαζόμενη στο γραφείο της Κάμαλα Χάρις τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση.

Η σεξουαλική παρενόχληση φέρεται πως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια κάποιων ενεργειών για την προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις.

Τότε ο πράκτορας φέρεται πως πίεσε με το ζόρι την εργαζόμενη και την θώπευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, μετά από γεύμα που είχαν και με άλλους υπαλλήλους της Χάρις σε ένα εστιατόριο στο Γκριν Μπέι, σύμφωνα με το Real Clear Politics.

«Οι πράξεις του πράκτορα προς το στέλεχος της εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις προφανώς έγιναν αντιληπτές και από τα άλλα άτομα που ήταν παρόντα στο εστιατόριο», αναφέρει το πρακτορείο.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ που ήδη δέχονται «πυρά» για το φιάσκο με την πρώτη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο, επιβεβαίωσαν την Τετάρτη πως «ο υπάλληλός τους τέθηκε σε διοικητική άδεια μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της έρευνας».

Ανώτεροι αξιωματούχοι του γραφείου της Κάμαλα Χάρις, ειδοποιήθηκαν για ένα «περιστατικό που αφορά έναν πράκτορα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου της αντιπροέδρου στο Axios.

«Το Γραφείο της αντιπροέδρου λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του προσωπικού. Έχουμε μηδενική ανοχή για τα σεξουαλικά παραπτώματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το γραφείο της Κάμαλα Χάρις δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής παραπάνω πληροφορίες για την καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Μυστική Υπηρεσία δεν είναι η πρώτη φορά που «εμπλέκεται» με ζητήματα σεξουαλικών υποθέσεων.

Το 2012, 11 πράκτορες και ένστολοι αξιωματούχοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα καθώς είχαν καλέσει ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στην Καρθαγένη της Κολομβίας ενώ φρουρούσαν τον Μπαράκ Ομπάμα όταν ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με το The Guardian.

To άρθρο Υπάλληλος της Κάμαλα Χάρις κατηγόρησε πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 23:23:08

Back to top button