Auto

Τύφλα να έχει η ηλεκτρική Mercedes G-Class

Η Mercedes-Benz ομολογουμένως έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να παρουσιάσει την τελική μορφή της ηλεκτρικής G-Class. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται με τις υπάρχουσες βενζικοκίνητες εκδόσεις του δημοφιλούς 4Χ4 με την Mansory να παραδίδει για μια ακόμα φορά μαθήματα πολυτέλειας.

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων για μια ακόμα φορά έβαλε όλη της την τέχνη παρουσιάζοντας την πιο εκκεντρική Mercedes-AMG G63 P850 που έχουμε δει μέχρι τώρα. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ένα έντονο πράσινο χρώμα το οποίο συνοδεύεται από έναν σκασμό ανθρακονημάτινα εξαρτήματα όπως η οροφή και το καπό. Οι τροχοί είναι τεράστιοι 24 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό επικρατεί το λευκό με πολλές πράσινες πινελιές.



Κάτω από το carbon καπό βρίσκεται ένας V8 4.0 λίτρων κινητήρας ο οποίος με τις κατάλληλες τροποποιήσεις και δύο τούρμπο έχει ανεβάσει την απόδοσή του από τους 577 στους 900 ίππους. Η ροπή επίσης είναι κτηνώδης φτάνοντας τα 1.200 Nm, ενώ αλλαγές έχουμε και στο σύστημα μετάδοσης με ενισχυμένα διαφορικά.



Όλη αυτή η δύναμη μεταφράζεται σε επιδόσεις supercar με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 2,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή, αυτή δεν ανακοινώνεται από την Mansory, αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι τουλάχιστο διπλάσια από τα 180.000 ευρώ μιας Mercedes-AMG G63.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-07 22:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button