Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: “Είναι χαζή η ερώτηση, δεν είναι κάτι που με ενοχλεί… |


Η Τόνια Σωτηροπούλου υπήρξε καλεσμένη σε εκδήλωση εταιρίας ρολογιών και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπή, μη κρύβοντας την ενόχλησή της για μία συγκεκριμένη ερώτηση που επαναλαμβάνεται.

“Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι σε μια σχέση. Δεν με έχω σκεφτεί στο ρόλο της παρουσίασης, δεν αισθάνομαι άνετα. Ηθοποιοί είμαστε, ρόλους παίζουμε, αν κάποια στιγμή υπήρχε κάτι, το οποίο θα είχε κάποιο στόχο για εμένα, ίσως. Προς το παρόν όχι. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Κωστή” σημείωσε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Αναφερόμενη στις προσωπικές ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως “Όλες οι προσωπικές ερωτήσεις είναι αδιάκριτες και στην πραγματικότητα η πιθανότητα να σου απαντήσει κάποιος σε κάτι προσωπικό είναι 20%”.

Εξήγησε μάλιστα ότι “Είναι χαζή η ερώτηση για το ‘αν έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι’ γενικά. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, αλλά αποφεύγω να απαντάω για τον εξής λόγο. Επειδή έχω ανθρώπους που έχουν δυσκολευτεί πάρα πολύ με αυτό το κομμάτι, θεωρώ πως είναι άκομψο να ρωτάς κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις το background της γυναίκας, αν μπορεί να κάνει παιδιά, αν θέλει, αν θέλει ο σύντροφός της. Φτάνει πια με την άποψη ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να έχει παιδιά, να έχει παντρευτεί”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 13:00:50

Back to top button