Αθλητικά

Τσιτσιπάς – Μουλέρ 2-0: Ο Έλληνας τενίστας έκλεισε ραντεβού με τον Μεντβέντεφ στους «16» της Σαγκάης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με σχετική άνεση και το εμπόδιο του Αλεξάντρ Μουλέρ στον τρίτο γύρο του Shanghai Masters και πήρε το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του 27χρονου Γάλλου Αλεξάντερ Μουλέρ με 2-0 σετ (6-3, 7-5 σε 78 λεπτά) και έκλεισε ραντεβού στον τέταρτο γύρο με τον Ρώσο Μεντβέντεφ, ο οποίος τον περίμενε από την Κυριακή.

Ο Έλληνας τενίστας δείχνει σημάδια βελτίωσης. Κόντρα στο Νο.74 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε άνετα το πρώτο σετ, ενώ ζορίστηκε λίγο στο δεύτερο, όπου έχασε ένα σέρβις γκέιμ του στο 5-4, με το οποίο θα ολοκλήρωνε τον αγώνα.

Τελικά, κατάφερε να πάρει και το δεύτερο σετ χωρίς να φτάσει στο τάι μπρέικ, αφού έκανε μπρέικ στο 6-5.

O αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ θα γίνει αύριο (9/10) και ο Έλληνας πρωταθλητής θα προσπαθήσει να βελτιώσει το head to head, καθώς έχει πάρει μόνο τέσσερις νίκες σε 13 αναμετρήσεις με τον Νο.5 τενίστα στον κόσμο.

 

To άρθρο Τσιτσιπάς – Μουλέρ 2-0: Ο Έλληνας τενίστας έκλεισε ραντεβού με τον Μεντβέντεφ στους «16» της Σαγκάης δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 09:17:35

Back to top button