Αθλητικά

Τσιτσιπάς – Καρμπαγές Μπαένα 2-1: Πρόκριση με ανατροπή για τους «32» του Paris Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) τον Καρμπαγές Μπαένα, παίρνοντας την πρόκριση στους «32» του Paris Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο τουρνουά Paris Masters, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να κερδίζει 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) τον Καρμπαγές Μπαένα (Νο55), παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι, μέχρι το πέμπτο game. Εκεί ο Ισπανός αθλητής ξεχώρισε και με love game κατάφερε να κάνει το break, παίρνοντας το προβάδισμα. Ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα, ο Καρμπαγές Μπαένα έμοιαζε και ήταν πιο άνετος για το 1-0 σετ (6-4).

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυναμικά στο σετ, κάνοντας το break μόλις στο δεύτερο game. Ο Ισπανός προπονητής απάντησε άμεσα με δικό του break, μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας το “έσβησε” αμέσως με δεύτερο “σπάσιμο” του σερβίς του αντιπάλου του. Διατήρησε το προβάδισμά του, δίχως απώλειες και με ένα ακόμη break, έκανε το 1-1 (6-3).

Με φόρα από το δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με break, θέτοντας βάσεις για την πρόκριση. Ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του, δεν άφησε το δικαίωμα στον Ισπανό να επιστρέψει και στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη, κλείνοντάς το με ένα ακόμη break.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά είναι ο νικητής του ζευγαριού Μπόρζες (Νο34) και Ταμπίλο (Νο22).

To άρθρο Τσιτσιπάς – Καρμπαγές Μπαένα 2-1: Πρόκριση με ανατροπή για τους «32» του Paris Masters δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 22:19:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button