Ελλάδα

Τραγωδία με κοριτσάκι δύο ετών που πνίγηκε ενώ έτρωγε

Τη ζωή του έχασε από πνιγμό κατάποσης νήπιο κοριτσάκι, δύο ετών, στα Χανιά.

Πάρα τις αρχικές προσπάθειες της μητέρας του, δεν μπόρεσε να βοηθηθεί. Άμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ, όσο και των γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή, αλλά δυστυχώς, όπως είπε, κατέληξε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα.

Το κοριτσάκι στα Χανιά την ώρα που έτρωγε προσπάθησε να καταπιεί ένα μεγάλο κομμάτι τροφής, με αποτέλεσμα να κολλήσει στο λαιμό του και να πεθάνει από πνιγμό.

Η μητέρα, στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου (26/10/2024) ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο και κατέβαλλε προσπάθειες να σώσει το άτυχο κοριτσάκι, το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί, οι μια πολυμελής ομάδα γιατρών, από όλες τις ειδικότητες, κατέβαλλε κι υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τη μικρή, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, με το κορτιτσάκι να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Η οικογένεια της βυθίστηκε στο πένθος και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στην οικογένειά της από τη μια στιγμή στην άλλη.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 18:49:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button