Auto

Το The Lease Market καινοτομεί, απλοποιώντας τη διαδικασία αναζήτησης και μίσθωσης leasing

Ζούμε αναμφίβολα σε ένα ταχύρρυθμο κόσμο, όπου οι καταναλωτές καλούνται να αντιμετωπίσουν αμέτρητες προκλήσεις. Βασικό χαρακτηριστικό της εποχής είναι η έλλειψη χρόνου και εργαλείων που δυσκολεύουν την έρευνα αγοράς ακόμα και για θεωρητικά απλές διαδικασίες, όπως η επιλογή ενός οχήματος leasing. Με την πληθώρα διαθέσιμων μοντέλων και τύπων leasing (μακροχρόνιο, ευέλικτο, συνδρομητικό) στην αγορά, η εύρεση και σύγκριση προσφορών γίνεται μία αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία.

Το The Lease Market έρχεται να βάλει «τέλος» στην ταλαιπωρία και να αλλάξει όσα γνωρίζαμε για το leasing οχημάτων, έχοντας καταφέρει να απλοποιήσει τη διαδικασία εύρεσης και σύγκρισης προσφορών leasing – και όλα αυτά μέσα από ένα ψηφιακό χώρο εύκολα και γρήγορα.

Η πλατφόρμα του The Lease Market γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος ιδιωτών και επιχειρήσεων ώστε να βρουν την κατάλληλη προσφορά leasing στα πλαίσια των αναγκών τους, χωρίς χρόνο και κόπο, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα.

Πώς λειτουργεί το The Lease Market

Το The Lease Market πήρε θέση στη «γραμμή εκκίνησης» του leasing στα τέλη του 2023 από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά, καθώς δραστηριοποιούνταν ήδη σε αυτή, και κατάλαβαν πως κάτι σημαντικό λείπει. Μάλιστα, μπορεί να μην έχει μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα, αλλά ήδη θεωρείται ο Νο1 ψηφιακός χώρος εύρεσης και αξιολόγησης προσφορών leasing αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Μέσα από την πλατφόρμα, η διαδικασία εύρεσης leasing αυτοκινήτου γίνεται απλή επιτρέποντας στον καταναλωτή να ερευνήσει και να συγκρίνει, όχι συγκεχυμένα, τι πραγματικά του προσφέρει η αγορά, με διαφάνεια, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί να βρει και να αξιολογήσει αμέτρητες προσφορές της ελληνικής αγοράς για μία ιδιαίτερα εκτεταμένη γκάμα οχημάτων από αναγνωρισμένες εταιρείες, άμεσα και γρήγορα σε ένα μέρος. Η αναζήτηση γίνεται ακόμα πιο εύκολη και στοχευμένη χάρη στα πολλά φίλτρα αναζήτησης (τύπος leasing, τύπος αυτοκινήτου, μάρκα, μοντέλο, εύρος μισθώματος, προκαταβολή, διάρκεια μίσθωσης, καύσιμο, κιβώτιο ταχυτήτων, δυνατότητα εξαγοράς, γεωγραφική περιοχή) τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης ψάχνοντας διαθέσιμες προσφορές leasing στα πλαίσια των αναγκών του.

Επιλέγοντας «Επικοινωνία με προμηθευτή» στη σελίδα του προϊόντος της εκάστοτε προσφοράς έχει τη δυνατότητα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να λάβει τελική προσφορά άμεσα από τον πάροχο του οχήματος που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον, ακριβώς από κάτω στο πεδίο «Σημειώσεις» ο χρήστης μπορεί να βρει και λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση του εκάστοτε οχήματος, εξασφαλίζοντας  διαφάνεια σε κάθε του επιλογή.

Τέλος, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε εκτεταμένη αρθρογραφία μέσω του blog ώστε να μένει ενήμερος με τις εξελίξεις στο χώρο του leasing και του αυτοκινήτου, καθώς και να κατανοήσει καλύτερα και σε βάθος τις υπηρεσίες του leasing.



Τι κερδίζουν οι καταναλωτές

Το The Lease Market αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε καταναλωτή, καθώς ο τελευταίος εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Έχει φροντίσει για αυτό η πλατφόρμα έχοντας συγκεντρώσει σε ένα μέρος και αξιολογώντας τις καλύτερες προσφορές leasing για επιβατικά αυτοκίνητα, van, μακροχρόνιο leasing και ευέλικτο leasing, από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς, για να είναι σίγουρος ο καταναλωτής ότι βρήκε μία πραγματικά εξαιρετική τιμή που ικανοποιεί τις ανάγκες του.

Η αναζήτηση στη σελίδα δεν έχει κανένα απολύτως κόστος, ενώ δεν υπάρχει ούτε επιπλέον χρέωση πάνω στις τιμές που προσφέρονται, καθώς το The Lease Market τις παραθέτει όπως ακριβώς προσφέρονται από τους διάφορους παρόχους leasing.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στο καταναλωτή να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τιμή και υπηρεσίες που αναζητά, δίνοντας του τη σιγουριά που έλειπε κατά τη διαδικασία επιλογής του οχήματός. Όλα αυτά, φυσικά μέσα από το αξιόπιστο δίκτυο αναγνωρισμένων συνεργατών της.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη κατάλληλων, σύγχρονων εργαλείων έρευνας αγοράς, το The Lease Market είναι ο κατάλληλος χώρος για στοχευμένη αναζήτηση, βγάζοντας από την εξίσωση τη χρονοβόρα διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών ανά εταιρεία. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι εταιρείες που επιλέγει προσεκτικά να συνεργαστεί είναι αξιόπιστες και αναγνωρισμένες για να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια στον καταναλωτή.

Το The Lease Market προσφέρει επίσης υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών. Σε περίπτωση που κάποιος ιδιώτης ή επιχείρηση δε καταφέρει να βρει κάποια διαθέσιμη προσφορά που να καλύπτει τις ανάγκες του μέσα στις αμέτρητες επιλογές της πλατφόρμας, τότε μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω email με το The Lease Market. Η ομάδα του The Lease Market θα καταγράψει τις επιθυμίες του καταναλωτή και θα επικοινωνήσει με το δίκτυο αναγνωρισμένων συνεργατώντου, ώστε ναεξασφαλίσει στον ενδιαφερόμενο τη καλύτερη δυνατή υπηρεσία και τιμή στα πλαίσια των αναγκών του.



Winwin και για τις συνεργαζόμενες εταιρείες

Το The Lease Market προσφέρει οφέλη όχι μόνο για τους καταναλωτές, αλλά και για τις ίδιες τις συνεργαζόμενες εταιρείες, αφού αποτελεί ένα εναλλακτικό κανάλι που προσφέρει νέα περιθώρια για κέρδος και ανάπτυξη. Συνεπώς, η πλατφόρμα δε προσφέρει μόνο ευκολία στον πελάτη, αλλά και στις συνεργαζόμενες εταιρείες leasing.

Οι εταιρείες επωφελούνται μέσω της διαφήμισης και της εμπορικής στρατηγικής της ίδιας της πλατφόρμας, με όλα τα κόστη προβολής και προώθησης να τα αναλαμβάνει το The Lease Market. Αποτέλεσμα; Να μην επιβαρύνεται το budget των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Επίσης, η συνεργασία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες στο διαχειριστικό κομμάτι των προσφορών είναι πολύ εύκολη και απλή χάρη στις τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχει το The Lease Market.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι χάρη στο The Lease Market, η αγορά αλλάζει σημαντικά. Δίνοντας έμφαση σε πολλές λεπτομέρειες σχεδιάζει εκ νέου και κάνει πιο γρήγορη, απλή, οικονομική και διαφανή τη διαδικασία εύρεσης leasing αυτοκινήτου. Και, φυσικά, ο καταναλωτής λέει «αντίο» στα περιττά άγχη σε μια εποχή που δεν χαρακτηρίζεται ακριβώς από χαλαρότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για το The Lease Market μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας, καθώς και τους λογαριασμούς της σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 17:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button