Auto

Το Tesla Cybertruck για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην Auto Athina 2024

Την ευκαιρία να δουν ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών, το Tesla Cybertruck θα έχουν όσοι βρεθούν στην Έκθεση Auto-Athina 2024 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5-13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Μάλιστα, μετά την Έκθεση, το αυτοκίνητο θα βρεθεί στην αντιπροσωπεία της Tesla στο Μαρούσι κατά το διάστημα 14-19 Οκτώβρη. Σύμφωνα με το αφεντικό της εταιρείας, Elon Musk, το περιλάλητο δημιούργημα της εταιρείας είναι ικανό να κινηθεί σε όλα τα εδάφη, σε όλους τους… πλανήτες! Με το φύλλο των τεχνικών του προδιαγραφών να εντυπωσιάζει.

Μετά την Έκθεση Auto Athina 2024 το Tesla Cybertruck θα πάρει θέση για λίγες ημέρες στη κεντρική αντιπροσωπεία της Tesla στο Μαρούσι

Το αμάξωμα είναι άβαφο, από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση αλλά και κάθε είδους ζημιά. Συν τοις άλλοις εξοπλίζεται με θωρακισμένο γυαλί υψηλής αντοχής, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια και την ηχομόνωση. Με την απόσταση από το έδαφος να φτάνει τα 43 cm εξαιτίας της ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενης ανάρτησης.

Το μήκος της καρότσας αγγίζει τα 1,83 m, το πλάτος τα 1.23 m με το ωφέλιμο φορτίο να φτάνει τα 1.134 kg. Συν τοις άλλοις, το Cybertruck έχει δυνατότητα ρυμούλκησης που προσεγγίζει τους πέντε τόνους (4.990 kg).

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η κεντρική οθόνη αφής με διαγώνιο στις 18,5” καθώς επίσης και μια μικρότερη οθόνη 9,4” που είναι προσαρμοσμένη ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, για τους πίσω. Με την εμπειρία ήχου να απογειώνεται εξαιτίας των 15 ηχείων και των δύο subwoofer.

Tesla Cybertruck

To βάρους τριών τόνων Cybertruck στην κορυφαία έκδοση «Cyberbeast» μπορεί να επιταχύνει από  στάση στα πρώτα 100 km/h σε 2,7”, με τη μέγιστη αυτονομία να αγγίζει τα 547 km.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 16:00:58

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button