Showbiz

Το «Shrinking» με τον Χάρισον Φορντ και τον Τζέισον Σίγκελ ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν

Το «Shrinking» ανανεώθηκε για 3η σεζόν από το Apple TV+.Η σειρά που δημιούργησαν οι Τζέισον Σίγκελ, Μπιλ Λόρενς και Μπρετ Γκόλντσταϊν ακολουθεί έναν «πενθούντα θεραπευτή τον Jimmy (Σίγκελ), ο οποίος παραβαίνει τους κανόνες και λέει στους πελάτες του τι ακριβώς σκέφτεται.

Αγνοώντας την εκπαίδευση και την ηθική του, βρίσκει τον εαυτό του να κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων…συμπεριλαμβανομένης και της δικής του» σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

«Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω στο “Shrinking” με ηθοποιούς, σεναριογράφους και μια ομάδα τόσο ταλαντούχων ανθρώπων που όλοι ανυψώνουν το υλικό», ανέφερε ο Μπιλ Λόρενς σε δήλωσή του σύμφωνα με το Variety.

«Είμαι ακόμη πιο τυχερός που είναι άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να περνάω χρόνο ούτως ή άλλως. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Apple TV+ και τη Warner Bros για την καταπληκτική συνεργασία και υποστήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αυτή τη σειρά. Πάμε δυνατά!», συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση έγινε στο New York Comic Con, με τον Σίγκελ, μέλη του καστ και τον συμπαραγωγό Μπρετ Γκόλντσταϊν να εμφανίζονται στη σκηνή.

Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς περιλαμβάνει τον Χάρισον Φορντ σε έναν από τους πρώτους του ρόλους στη μικρή οθόνη, την Κρίστα Μίλερ, την Τζέσικα Γουίλιαμς και τους Λουκ Τένι και Μάικλ Γιούρι.

Η δεύτερη σεζόν του «Shrinking», που αποτελείται από 12 επεισόδια έκανε πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 17:51:00

Back to top button