Auto

Το Ford Puma διαθέτει ακόμα και κεραία τεχνολογίας 5G

Το νέο Ford Puma ξεκίνησε ήδη να πωλείται στην ελληνική αγορά και είναι διαθέσιμο με ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο και τρεις εκδόσεις με απόδοση 125, 155 και 170 ίππους. Το δημοφιλές SUV εφοδιάζεται με υψηλή τεχνολογία ενώ το ίδιο ισχύει και για τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Μεταξύ άλλων το Puma εφοδιάζεται ακόμα και στην αρχική του έκδοση με στάνταρ μόντεμ 5G το οποίο προσφέρει πολύ γρήγορη συνδεσιμότητα ακόμα και το όταν το όχημα κινείται. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το σήμα του εκάστοτε παρόχου, όμως είναι κάτι που το βλέπουμε μόνο σε πολύ ακριβά μοντέλα που ξεπερνούν ακόμα και τα 100.000 ευρώ.



O μεγάλος… καρχαρίας

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες η κεραία στην οροφή η αλλιώς «καρχαρίας» δεν είναι διπλός όπως για παράδειγμα στο Ford Kuga ή ακόμα και στο τελευταίας γενιάς Range Rover, αλλά αρκετά μεγαλύτερος. Χωρίς να επηρεάζει την οπτική ακόμα και την αεροδυναμική, η νέα κεραία προσφέρει το κάτι παραπάνω που πολλές φορές αναζητούν οι επιβάτες, ιδίως στα νέα αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με πολλά τεχνολογικά συστήματα.

Να σημειώσουμε πως οι συνδεδεμένες υπηρεσίες δεν περιλαμβάνουν Wi-Fi hotspot καθώς το συγκεκριμένο απαιτεί ξεχωριστή συνδρομή. Σε κάθε περίπτωση πολλές εργασίες γίνονται ταχύτερα ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το 5G μόντεμ υποστηρίζει και το Alexa Built-in ως κινητό προσωπικό βοηθό που απαντά σε ερωτήματα ή μεταδίδει μουσική κατόπιν σχετικών αιτημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 10:00:24

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button