Auto

Το Fiat Topolino… πάει παραλία!

Η Castagna Milano, γνωστή για τις μετατροπές «Spiaggina» του Fiat 500, προσφέρει ένα παρόμοιο πακέτο για το ακόμα μικρότερο ηλεκτρικό Topolino.

Η άκρως καλοκαιρινή ειδική έκδοση του Topolino ενισχύει την αίσθηση της εποχής, με ένα αφαιρούμενο πάνινο κάλυμμα, ενώ προσθέτει μια προαιρετική μακριά ουρά σε στυλ γιοτ!

Η ιταλική εταιρεία αφαίρεσε εντελώς την οροφή και τις κολόνες του διθέσιου EV, ακολουθώντας τη συνταγή του κλασικού 500 Jolly Spiaggina. Το εξωτερικό διαθέτει επίσης προεκτάσεις φτερών και τα πλαϊνά μαρσπιέ και το πίσω «κατάστρωμα» καλύπτονται από υψηλής ποιότητας ξύλινα πάνελ και σπορ λαβές αλουμινίου, εισάγοντας τους ιδιοκτήτες του Topolino στον κόσμο των πολυτελών γιοτ.



Για όλους όσοι επιθυμούν περισσότερους χώρους, η Castagna Milano προσφέρει τη δυνατότητα επιμήκυνσης του πίσω μέρους, κατά 300mm.

Το φιλικό προς την παραλία Topolino διατηρεί τον ηλεκτροκινητήρα με 8 ίππους και τη μπαταρία ιόντων λιθίου 5,5 kWh. Το στάνταρ μοντέλο έχει αυτονομία WLTP 75 χιλιομέτρων, κάτι που είναι υπεραρκετό για οδήγηση στις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου all-inclusive.



Σε κάθε περίπτωση, με τιμές από 25.000 ευρώ έως 35.000 ευρώ, για τη μεγαλύτερη έκδοση, αυτό το εξατομικευμένο Topolino, δεν αποτελεί σίγουρα value for money, αλλά δεν απευθύνεται σε ευρεία μάζα πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 18:30:37

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button