Auto

Το Fiat Grande Panda κάνει τις πρώτες βόλτες του (+video)

Το ολοκαίνουργιο Fiat Grande Panda εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στο Τορίνο, παρουσιάζοντας μια βασική έκδοση προδιαγραφών RED.

Αυτές οι εικόνες δίνουν μια γεύση από την οικονομική έκδοση του τελευταίου μοντέλου της Fiat, η οποία διαθέτει λευκές ατσάλινες ζάντες και δεν διαθέτει ράγες οροφής, προστατευτικές ποδιές τύπου αλουμινίου και άλλα premium χαρακτηριστικά.

Παρά τη μινιμαλιστική του σχεδίαση, το Grande Panda RED διατηρεί τους σύγχρονους προβολείς LED και τα ιδιαίτερα πίσω φώτα.

Το video στο Instagram αναδεικνύει τις σημαντικές διαφορές μεταξύ αυτής της βασικής έκδοσης και των φωτογραφιών που έχουμε δει με τις μεγαλύτερες εκδόσεις.

Οι μικρότερες χαλύβδινες ζάντες θυμίζουν το στυλ του αρχικού Panda, και ενώ το εξωτερικό είναι βασικό, παραμένουν βασικά στοιχεία όπως τα αποτυπωμένα γράμματα Panda και το έμβλημα της Fiat.

Οι εκδόσεις RED, που παρουσιάστηκαν το 2021, έχουν γίνει βασικό στοιχείο στις σειρές της Fiat, της Jeep και της Ram και χαρακτηρίζονται από τις κόκκινες πινελιές τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Το Grande Panda θα είναι διαθέσιμο με ήπια υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, μοιραζόμενο την ίδια αρχιτεκτονική Smart Car με το Citroen C3 και το e-C3.

Με μήκος 3,99 μέτρα, το Grande Panda στοχεύει να είναι το πιο προσιτό μοντέλο της Fiat, ιδιαίτερα στην mild-hybrid μορφή του.

Ενώ η Fiat δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το πλήρες εσωτερικό, κατασκοπευτικά πλάνα υποδηλώνουν μια σχεδίαση με οβάλ θέμα, με διακόσμηση από φελλό και ένα παραδοσιακό ράφι στο ταμπλό.

Οι εκδόσεις υψηλότερων προδιαγραφών αναμένεται να διαθέτουν σύστημα infotainment, ενώ οι εισαγωγικές εκδόσεις μπορεί να επιλέξουν μια βάση σύνδεσης smartphone.

Η Fiat σχεδιάζει να λανσάρει το Grande Panda στις 11 Ιουλίου 2024, που συμπίπτει με την 125η επέτειο της μάρκας.

Αυτή η εκδήλωση θα αποκαλύψει πιθανότατα την πλήρη γκάμα των εκδόσεων και των επιλογών κίνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 20:00:12

Back to top button