Showbiz

Το όλο νόημα σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα για τις infotainment εκπομπές: “Δεν… |


Δηλώσεις στις ψυχαγωγικές εκπομπές πραγματοποίησαν οι συντελεστές της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” λίγο μετά το φινάλε τους για τη φετινή σεζόν, με την Μπέττυ Μαγγίρα να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με τις Infotainment εκπομπές.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μπέττυ Μαγγίρα δε θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στον αέρα του ΑΝΤ1, έπειτα από άρνησή της σε αίτημα του καναλιού να εντάξει περισσότερα στοιχεία ενημέρωσης στην εκπομπή της. Στις δηλώσεις που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην κάμερα του “Ι Love ΣουΚου”, σημείωσε ότι το “δέσιμο” ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε μια εκπομπή δεν τον βρίσκει σύμφωνο και πως μελλοντικά θα σκεφτεί αν θα βρίσκεται στην τηλεόραση, σε περίπτωση που αυτό είναι το ζητούμενο.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 σχολίασε ότι “Το infotainment δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν ήρθε τώρα. Για μένα ο πρώτος που έκανε infotainment είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Όταν κάνεις μια ενημερωτική εκπομπή που εντάσσεις, όμως, θέματα που έχουν μια ελαφρά ψυχαγωγία και αυτό είναι ένα infotaintment. Αυτί είναι, η παντρειά της ενημέρωσης, της πληροφορίας με τη ψυχαγωγία”.

Προσέθεσε μάλιστα πως “Δεν μπορείς ξαφνικά να μιλάς για ένα τόσο δραματικό γεγονός και μετά το… ξεχνάμε. Δεν είναι εύκολο να παντρευτούν αυτά τα δύο. Αυτοί που το κάνουν είναι ελάχιστοι και το κάνουν επιτυχημένα. Πρέπει να αφήνουμε αυτούς να το κάνουν. Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα, δεν γίνεται. Η γνώμη μου η ταπεινή είναι αυτή” είπε καταληκτικά.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 11:34:06

Back to top button