Αθλητικά

Το φατούρο των παικτών του ΠΑΟΚ στον έμπειρο αμυντικό και το σχόλιο του Ντάνιελ Στάριτζ

Ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής, συνηθίζεται να δέχεται “φατούρο” από τους συμπαίκτες του. Ο 35χρονος Ντέγιαν Λόβρεν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Ντέγιαν Λόβρεν να έχει αρχίσει εδώ και λίγα 24ωρα τις προπονήσεις του στον ΠΑΟΚ, αλλά την Πέμπτη (19.09.2024) ήταν η ημέρα που πέρασε από το απαραίτητο τελετουργικό που έχει καθιερωθεί στους Θεσσαλονικείς, για κάθε νέο παίκτη της ομάδας.

Τα… γαλόνια του Ντέγιαν Λόβρεν -από κατάκτηση Champions League και συμμετοχή σε τελικό Μουντιάλ- πήγαν στην άκρη και ο Κροάτης 35χρονος αμυντικός δέχθηκε το φατούρο των συμπαικτών του, στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ του εξήγησε τι θα συμβεί και Ντέγιαν Λόβρεν πέρασε από το “τούνελ που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του “δικεφάλου του Βορρά” και δέχθηκε το… καλωσόρισμα.

Η κάμερα του PAOK TV κατέγραψε το “σκηνικό” και το ανέβασε στα social media της ομάδας. Μάλιστα, το σχετικό βίντεο της ΠΑΕ σχολίασε ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, γράφοντας: “Brate top (κορυφαίος αδερφέ)”.

 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 14:53:07

Back to top button