Showbiz

Το συγκινητικό φινάλε του “Πάμε Δανάη” | Δανάη Μπάρκα: “Εμείς τον Σεπτέμβρη… |


Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα ιδιαίτερο συγκινητικό κλίμα στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Το συγκινητικό φινάλε του

“Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς και μόνο που βλέπω τόσο κόσμο πίσω από τις κάμερες, νιώθω μια φόρτιση. Αυτά τα τρία χρόνια στο Πάμε Δανάη ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς σε όλη μου την πορεία. Κρατάω τις ευχάριστες στιγμές, αλλά και τις δυσάρεστες που μας ένωσαν. Σε μια δύσκολη περίοδο, εδώ υπήρχε μια πόρτα” είπε η Δέσποινα Καμπούρη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει από τη συγκίνηση.

“Αυτό που ζήσαμε εδώ 4 χρόνια ήταν από τις πιο ωραίες μου στιγμές. Πριν από 4 χρόνια, εκείνο το καλοκαίρι, είχα δεχτεί ένα τηλέφωνο από ένα τρελό κορίτσι… Εγώ ήμουν κάπως περίεργα εκείνη την περίοδο… Σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το ταξίδι, ξεκλείδωσες πλευρές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι είχα. Είσαι σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Σας αγαπώ και σε αγαπώ πολύ και δεν θα χωρίσουμε” είπε από τη μεριά του ο Άρης Καβατζίκης.

Διαβάστε Επίσης

Το συγκινητικό φινάλε του

“Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, είναι μεγάλη μου τιμή να υπάρχω και να μεγαλώνω με ανθρώπους σαν και εσάς και να κλέβω τα ωραία σας στοιχεία και να τα κρατάω για να τα μεταφέρω όσο μπορώ. Ευχαριστώ το κανάλι, δεν αποχαιρετιζόμαστε αλλά είναι ωραίο να ακούγονται και τα ευχαριστώ, να στέλνουμε την αγάπη μας. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που δεν προσπάθησαν ούτε στιγμή να κάνουν έκπτωση στο όνειρο που μαζευτήκαμε εδώ να δείξουμε και να βγάλουμε εις πέρας, που δεν μας ανάγκασαν να μπούμε σε κανένα καλούπι και μας είπαν “αυτό μπορείτε, αυτό θέλετε… Κάνετε την τρέλα σας, μοιραστείτε τις χαρές και τις λύπες σας και ό,τι θέλετε είμαστε εδώ. Τον Σεπτέμβρη εδώ! Να περάσετε ένα ωραίο καλοκαίρι, να βρίσκετε πάντα τη χαρά μέσα σας. Μας εύχομαι να διατηρήσουμε τη χαρά και την τρέλα μας και να μη χάσουμε ποτέ τη πίστη μας στο ωραίο και στο αυθεντικό. Εμείς τον Σεπτέμβρη εδώ στο Mega!” είπε η Δανάη Μπάρκα.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 13:05:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button