Αθλητικά

Το συγκινητικό μήνυμα του Κρις Χόι μετά τη διάγνωση για καρκίνο σε τελικό στάδιο – «Το μόνο που έχουμε είναι το τώρα»

Κόμπο στο λαιμό προκαλεί το συγκινητικό μήνυμα προς τους θαυμαστές του ο Σερ Κρις Χόι, του έξι φορές χρυσού Ολυμπιονίκη της ποδηλασίας, ενημέρώνοντάς τους ότι θα ζει με καρκίνο τετάρτου σταδίου για «το υπόλοιπο της ζωής του».

Ο 48χρονος θρύλος της ποδηλασίας, Σερ Κρις Χόι, συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο καθώς αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο σε τελικό στάδιο σε συνέντευξη που παραχώρησε, την περασμένη Κυριακή (20.10.2024) στους Sunday Times.

Ο Σκωτσέζος αθλητής επέλεξε το Instagram για να πει στους followers τους του ότι είναι «ευγνώμων σε όλους για την απίστευτη καλοσύνη και υποστήριξή τους» αφότου δημοσιοποίησε την είδηση

Παραδέχτηκε επίσης ότι η διάγνωση στο τέταρτο στάδιο ήταν ένα «τεράστιο σοκ» για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά είπε ότι είχε μια «βαθιά αποφασιστικότητα» να μετατρέψει την είδηση σε «κάτι πιο θετικό».

Μιλώντας στην κάμερα ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο ολυμπιονίκης είπε: «Γεια σας, ήθελα να σας ενημερώσω για την υγεία μου, αφού σας είπα ότι κάνω θεραπεία για καρκίνο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sir Chris Hoy (@chrishoy1)

Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους για την απίστευτη καλοσύνη και την υποστήριξή τους. Μπορεί να έχετε ακούσει μέχρι τώρα ότι είμαι έτοιμος να μοιραστώ ότι ο καρκίνος μου είναι τέταρτου σταδίου. Θα ζήσω με αυτόν για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Δεν είναι η είδηση που φαντάζεται κανείς ότι θα ακούσει και προφανώς ήταν ένα τεράστιο σοκ. Πήραμε χρόνο για να το επεξεργαστούμε ως οικογένεια και τώρα έχω βαθιά αποφασίσει να μετατρέψω αυτή την απίστευτα δύσκολη διάγνωση σε κάτι πιο θετικό, που μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο εμένα, αλλά οποιονδήποτε άλλον ζει με το τέταρτο στάδιο».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sir Chris Hoy (@chrishoy1)

Ο Sir Chris ανακοίνωσε επίσης ότι έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο All That Matters – στο οποίο μιλάει για το «πώς αντιμετωπίσαμε τη διάγνωση και βρήκαμε την ελπίδα και την αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε να προχωράμε».

«Πήρα την απόφαση να τα γράψω όλα σε ένα βιβλίο. Ίσως αναρωτηθείτε γιατί αναλαμβάνω να γράψω ένα βιβλίο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ήταν καθαρτικό και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο μπόρεσα να επεξεργαστώ αυτά τα νέα με την οικογένειά μου και τον εαυτό μου τους τελευταίους μήνες», λέει και συνεχίζει:

«Ήθελα να το μοιραστώ με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει και άλλους που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις.

Ελπίζω ότι μπορεί να προσφέρει όχι μόνο μια εικόνα για το ώς μια οικογένεια αντιμετωπίζει μια διάγνωση όπως η δική μου, αλλά και να μας υπενθυμίσει ότι το μόνο που έχουμε είναι το τώρα. Όχι το παρελθόν, όχι το μέλλον, αλλά το πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Πρόκειται για την ελπίδα, για το πώς την έχασα μετά τη διάγνωση και πώς την ξαναβρήκα».

To άρθρο Το συγκινητικό μήνυμα του Κρις Χόι μετά τη διάγνωση για καρκίνο σε τελικό στάδιο – «Το μόνο που έχουμε είναι το τώρα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 21:06:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button