Auto

Το ολοκαίνουργιο Ford Explorer είναι εδώ!

Το Ford Explorer είναι το καινούριο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford που ήρθε να ταράξει τα νερά της ανερχόμενης κατηγορίας των EV crossover. Συνδυάζει την υψηλού επιπέδου γερμανική τεχνολογία -κατασκευάζεται στην Κολωνία- με το νέο σχεδιαστικό πρότυπο της Ford που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το Explorer ανοίγει το δρόμο στη Ford για μια νέα γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων τα οποία θα κατακλύσουν τους δρόμους της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια.



Οι διαστάσεις του, ανάλογες ενός μεσαίου crossover, σε συνδυασμό με την εγγυημένη τεχνολογική υπεροχή της Ford και τον πλούσιο εξοπλισμό, το κάνουν θελκτικό και έτοιμο να οδηγήσει τους επιβάτες σε μια νέα συναρπαστική εποχή γεμάτη εξορμήσεις, περιπέτεια και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Το νέο Ford Explorer είναι διαθέσιμο σε μια πλούσια σε εκδόσεις γκάμα με μπαταρία ιόντων λιθίου Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range), κίνηση στους πίσω (RWD) ή σε όλους τους τροχούς (AWD) και δύο επίπεδα εξοπλισμού (Style και Premium).

Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα ξεκινάει από τους 286 ίππους και φτάνει τους 340 ίππους με τις επιδόσεις να είναι εκρηκτικές αφού τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα.



Οι μπαταρίες (77 kWh ή 79 kWh) εξασφαλίζουν αυτονομία άνω των 600 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Η φόρτιση της μπαταρίας με ηλεκτρική ενέργεια από 10 έως 80%, χάρη στην ανώτερη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Ford, διαρκεί περίπου 26 λεπτά με χρήση ταχείας φόρτισης DC έως 185 kW για την έκδοση AWD.

Εκτός από τη φουτουριστική του σχεδίαση, το νέο Ford Explorer προσφέρει στους επιβάτες νέας γενιάς ψηφιακή τεχνολογία και συνδεσιμότητα. Το ηλεκτρικό SUV κρατάει πάντα online οδηγό και επιβάτες χάρη στη μεγάλη οθόνη αφής SYNC Move 2 και το εξελιγμένο σύστημα infotainment με ήχο προσαρμοσμένο στην καμπίνα.



Την εργονομική του ανωτερότητα διασφαλίζουν ο χώρος αποθήκευσης 470 λίτρων με hands-free λειτουργία πόρτας, η κεντρική κονσόλα μεταξύ οδηγού και συνοδηγού με ντουλάπι 17 λίτρων που μπορεί να χωρέσει laptop 15 ιντσών και το εκλεπτυσμένο soundbar.

Φυσικά, η πολυτέλεια δεν λείπει από το εσωτερικό του Explorer καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι premium και συνδυάζονται άψογα με το μοντέρνο ψηφιακό περιβάλλον.



Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford βρίσκεται πλέον στα καταστήματα του δικτύου της Ford στην Ελλάδα και μπορείτε να το γνωρίσετε από κοντά. Επιπλέον, θα ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις του αυτοκινήτου, τον πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και τους τρόπους απόκτησης, με τα οφέλη του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 3.

Επισκεφτείτε τώρα ένα κατάστημα του δικτύου της Ford για να δείτε από κοντά το νέο Explorer. Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε με διαθεσιμότητα στο τέλος του 2024.

Η τιμή του νέου Ford Explorer ξεκινάει από τις 48.700 ευρώ (34.700 ευρώ με το πρόγραμμα επιδότησης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 17:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button