Υγεία

Το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ διευρύνει τη συνεργασία του με την Olympus και το πρόγραμμα Continuum για την εκπαίδευση νέων γυναικολόγων

Το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ στο πλαίσιο των διεθνών προγραμμάτων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια, διευρύνει τη συνεργασίας του με την εταιρία Olympus και το πρόγραμμα Continuum, προσφέροντας μία δεύτερη σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων μετά την επιτυχημένη σειρά εκπαίδευσης στην λαπαροσκοπική υστερεκτομή, που απευθύνεται σε νέους γυναικολόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναγνώριση του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ ως ηγέτη στον τομέα της μαιευτικής και γυναικολογίας, αλλά και της εκπαίδευσης νέων επαγγελματιών υγείας. Το νέο πρόγραμμα, που βρίσκεται υπό τη διεύθυνση του κ. Στέφανου Χανδακά, Aναπληρωτή Kαθηγητή Mαιευτικής Γυναικολογίας UNIC, Προέδρου Δ.Σ. του ΜΗΤΕΡΑ και Γενικού Γραμματέα της Heal Academy, στοχεύει κυρίως σε ξένους νέους γυναικολόγους, ενισχύοντας τη διεθνή του απήχηση.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «REGIONAL MET in Operative Hysteroscopy», θα διεξαχθεί στις 09-10 Οκτωβρίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

Οι συμμετέχοντες σε ομάδες των 8 ατόμων θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από εξειδικευμένους γυναικολόγους του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, οι οποίοι θα προσφέρουν την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε ένα εντατικό διήμερο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και πρακτικές επεμβάσεις που εστιάζουν στα πιο σύγχρονα και προηγμένα θέματα της γυναικολογικής υστεροσκόπησης.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας στις γυναίκες, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 09:52:05

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button