Auto

Το νέο λογισμικό της Tesla είναι η χαρά του γονιού!

 Η ομάδα λογισμικού της Tesla βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες αυτή την εβδομάδα, κυκλοφορώντας νέες δυνατότητες σε όλα τα μοντέλα της μάρκας.

Μετά τη βελτίωση της εμπειρίας φόρτισης για τους ιδιοκτήτες του Cybertruck, η Tesla δοκιμάζει πιλοτικά μια άλλη τεράστια ενημέρωση λογισμικού, με την κωδική ονομασία 2024.26. Αυτή περιλαμβάνει γονικούς ελέγχους, βελτιωμένες οθόνες πλοήγησης και κλίματος, καθώς και υπηρεσίες YouTube Music και Amazon Music.

Οι προγραμματιστές της Tesla έχουν προσθέσει νέες επιλογές ροής μουσικής, με το YouTube Music και το Amazon Music να περιλαμβάνουν ενοποιημένες τις εφαρμογές Spotify, Apple Music, TuneIn και Tidal. Ως συνήθως, οι ιδιοκτήτες πρέπει να εγγραφούν σε αυτές τις υπηρεσίες, για να τις χρησιμοποιήσουν. Απαιτείται σύνδεση premium ή ενεργή σύνδεση Wi-Fi στο όχημα.

Με το νέο γονικό έλεγχο, οι μεγάλοι θα μπορούν να παρακολουθούν την άτακτη συμπεριφορά των παιδιών τους πίσω από το τιμόνι. Θα μπορούν επίσης να ορίσουν ένα μέγιστο όριο ταχύτητας και να περιορίσουν τη λειτουργία επιτάχυνσης.



Τέλος, οι γονείς μπορούν να ρυθμίσουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας για τη νύχτα (Night Curfew), ώστε να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής Tesla,  στην αντίθετη περίπτωση. Η αμερικανική εταιρεία, επιτρέπει επίσης στους γονείς να κλειδώνουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας με ένα PIN. Αυτό σημαίνει ότι ενοχλητικά πράγματα, όπως η προειδοποίηση ορίου ταχύτητας, το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και η προειδοποίηση εμπρός σύγκρουσης θα είναι αδύνατο να απενεργοποιηθούν. Εκτός, φυσικά, αν ο χρήστης επιλέξει να το κάνει, με τη χρήση του ίδιου κωδικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 15:00:58

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button