Σχέσεις

Το μέγεθος μετράει: 3 λόγοι που οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με μεγάλη μύτη

Παρακάτω, θα δεις 3 βασικούς λόγους που το μέγεθος της μύτης έχει όντως σημασία

Έιντριεν Μπρόντι, Άνταμ Ντράιβερ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μάρλον Μπράντο, Βενσάν Κασέλ, Χάρι Στάιλς – οι άντρες με μεγάλη μύτη είναι ωραίοι, είναι σέξι και μας αρέσον. Κι όταν συζητάμε μεταξύ μας για τα πιο σέξι χαρακτηριστικά, αυτό είναι ένα από τα πρώτα που αναφέρουμε, πράγμα καθόλου τυχαίο.

Πέρα από τον αστικό μύθο περί σχέσης του μεγέθους του πέους με εκείνου της μύτης (που, σύμφωνα με αυτήν την έρευνα του 2021, δεν είναι και τόσο μύθος τελικά), η μεγάλη μύτη δίνει αυτό το «κάτι». Τους κάνει πιο γοητευτικούς, τους δίνει έναν αέρα που δεν μπορείς να προσδιορίσεις, αλλά σου αρέσει.

Παρακάτω, θα δεις 3 βασικούς λόγους που το μέγεθος της μύτης, πράγματι μετράει.

Οι άνδρες με μεγάλη μύτη έχουν περισσότερους μύες

Έρευνα έχει δείξει πως οι άνδρες έχουν, κατά κανόνα, μεγαλύτερες μύτες από τις γυναίκες, επειδή χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο για να συντηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα. Ναι, για τους φουσκωτούς δικεφάλους ευθύνεται (και) η μύτη.

Φαίνονται πιο έξυπνοι

Τι κοινό έχουν ο Έιντρεν Μπρόντι, ο Μάρλον Μπράντο και ο Μπράντλεϊ Κούπερ; Αν ζούσαν στην αρχαία Αίγυπτο, οι ιερείς θα τους θεωρούσαν απίστευτα έξυπνους. Και στην ελληνική και ρωμαϊκή εποχή, η μεγάλη, μακριά μύτη σήμαινε επίσης δύναμη και ισχύ.

Έχουν τρελή λίμπιντο

Αν και δεν αποδεικνύεται επαρκώς ότι η μεγάλη μύτη σημαίνει και μεγάλο πέος – πέρα από την έρευνα που αναφέραμε παραπάνω, δεν υπάρχει κάτι άλλο – οι μεγάλες μύτες συνδέονται με την υψηλή τεστοστερόνη και αρρενωπότητα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Evolution and Human Behaviour”.

Μεγάλο ναι από εμάς, λοιπόν.


Δημοσιεύθηκε
2023-07-12 09:20:00

Back to top button