Ελλάδα

Το κινητό του δολοφονημένου τοπογράφου της Μυκόνου θα «δείξει» πού θα στραφούν οι έρευνες – Από ώρα σε ώρα τα αποτελέσματα της ανάλυσης δεδομένων

Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από την ανάλυση των δεδομένων στο κινητό του δολοφονημένου τοπογράφου της Μυκόνου, Παναγιώτη Στάθη, οι οποίες θα κατευθύνουν και τις έρευνες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. για την εν ψυχρώ εκτέλεσή του στο Ψυχικό.

Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στη Μύκονο, όπου εργαζόταν για πολλά χρόνια ο 54χρονος τοπογράφος, που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό, τη στιγμή που πάρκαρε σε κεντρικότατο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site σήμερα.gr οι αναλυτές του τμήματος ανθρωποκτονιών, περιμένουν τώρα τα πρώτα αποτελέσματα από τα δεδομένα του κινητού του. Αν είχε δεχθεί κάποια απειλή, αν είχε συνομιλίες με συγκεκριμένους ανθρώπους ή αν είχε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, ακόμα και μέσω εφαρμογών.

Από την ανάλυση αυτών των δεδομένων, θα εξαρτηθεί και το προς τα πού θα στραφούν οι έρευνες και αν «πάνε» προς συγκεκριμένα πρόσωπα.

Εν ψυχρώ εκτέλεση στην «καρδιά» του Ψυχικού

Ο εκτελεστής με τα μαύρα ρούχα και το λευκό κράνος, χρειάστηκε μόλις 30 δευτερόλεπτα για σκοτώσει τον Παναγιώτη Στάθη και να εξαφανιστεί.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της περίπου 80 βίντεο σύμφωνα με το LiveNews, με τη διαδρομή του δολοφόνου αλλά και του θύματος, μέχρι τη στιγμή του εγκλήματος.

Ο «ψυχρόαιμος» εκτελεστής με το σταθερό χέρι, εκτιμάται ότι έριξε τουλάχιστον 20 σφαίρες με το 9αρι πιστόλι, αλλάζοντας μάλιστα και γεμιστήρα γιατί τα τζάμια της BMW, ήταν φιμέ και δεν έβλεπε τον στόχο του.

Η σύζυγος του θύματος είπε στους αστυνομικούς προφορικά ότι ο άνδρας της και πατέρας των δυο παιδιών της δεν δεχόταν απειλές, δεν είχε εχθρούς και δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι τον ήθελαν νεκρό. Η χήρα του τοπογράφου έχει κληθεί για κατάθεση…

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία πενταετία, ο Παναγιώτης Στάθης, είχε αναλάβει εκατοντάδες υποθέσεις σε Μύκονο, Πάρο, Ίο και Αντίπαρο, όμως σε πρώτη φάση η έρευνα επικεντρώνεται σε 10-15 υποθέσεις όπου υπήρξαν δικαστικές διαμάχες, αντιδράσεις και προστριβές μεταξύ των εμπλεκομένων.

 

 

 

To άρθρο Το κινητό του δολοφονημένου τοπογράφου της Μυκόνου θα «δείξει» πού θα στραφούν οι έρευνες – Από ώρα σε ώρα τα αποτελέσματα της ανάλυσης δεδομένων δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 16:43:46

Back to top button