Showbiz

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και φέτος στις πρώτες θέσεις της… |


Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων και την παρουσίαση, κέρδισε μια από τις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης, για άλλη μία χρονιά.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και φέτος στις πρώτες θέσεις της ενημέρωσης

Star

Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Ιούνιο του 2024 στο σύνολο του πληθυσμού, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων από Δευτέρα έως Κυριακή, πήρε το αργυρό μετάλλιο, με 394.312 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, να το επιλέγουν κάθε βράδυ για την ενημέρωσή τους.

Επίσης, στα δυναμικά κοινά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων από Δευτέρα έως Κυριακή, παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 128.513 τηλεθεατές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εξασφάλισε αποκλειστικά ρεπορτάζ τα οποία συζητήθηκαν και αναπαράχθηκαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Star News Logo

Star

Αναλυτικότερα…

 Το Star News αποκάλυψε σε ζωντανή μετάδοση την αδυναμία των τοπικών αρχών να διαχειριστούν τα νεκρά ζώα από τον “Ντάνιελ”.

 Η κάμερα του Star μπήκε πρώτη από όλα τα Δυτικά μέσα στην πόλη Τζενίν, θύλακα της Παλαιστινιακής αντίστασης.

 Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star ήταν από τις πρώτες στιγμές δίπλα σε συνανθρώπους μας, που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τραγωδίες, που συγκλόνισαν την Ελλάδα και εμπιστεύθηκαν τους ρεπόρτερ του Star.

Το Star News εξασφάλισε την πρώτη συνέντευξη από τον πατέρα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, αλλά και τις πρώτες δηλώσεις της κόρης του άτυχου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

 Τα ντοκουμέντα του Star από τη δράση των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια έκαναν τον γύρο του κόσμου και προβλήθηκαν σε όλα τα δίκτυα των Βαλκανίων.

 Αποκλειστική την πρώτη δήλωση συζύγου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Την κατάθεση Λύτρα στην ανακρίτρια και τα μηνύματα του συνεργάτη με Λύτρα και Πολυζωγοπούλου στο viber.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-01 20:24:00

Back to top button