Πολιτική

Το «καρφί» Πολάκη για Αντώναρο και Σπηλιωτόπουλο: Δεν μπορώ να δεχτώ να μιλάνε για πραξικοπηματίες

Ευθείες βολές κατά προσώπων που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσσελάκη και προέρχονται από τη ΝΔ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι του Σαββάτου (21.9.24).

Ξεκινώντας την ομιλία του με την αθώωση του Γιάννου Παπαντωνίου ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση «που περνάει κλίμα στον λαό ότι κάνει ό,τι θέλει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «εξακοντίζουμε ο ένας στον άλλο κουβέντες για πραξικοπήματα.

«Τη δευτερομιλία του Στέφανου μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, την εξέλαβα ως μια λυπημένη αντίδραση σε ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε. Κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυνατότητα της ΚΕ να ψηφίζει πρόταση μομφής, κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυνατότητα να λάβει απόφαση για τον τρόπο ψηφοφορίας. Ο ίδιος ο Στέφανος φάνηκε να αποδέχεται το αποτέλεσμα, μαζεύοντας την άλλη μέρα πράγματα από το γραφείο του. Ξαφνικά, τέσσερεις μέρες μετά άρχισε να χύνεται αυτός ο ποταμός δηλητήριου», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Υγείας.

«Γιατί δεν πάμε καθαρά και ξάστερα στη βάση για να ψηφήσουμε και να αποφασίσουμε ξανά; Από τους περισσότερους από εσάς μπορώ να δεχτώ ότι και να πείτε. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ από τον Αντώναρο ή από τον Σπηλιωτόπουλο να μιλάνε για πραξικοπηματίες», τόνισε.

«Όλοι ξέρετε ότι στήριξα αρχικά τον Στέφανο, προσπάθησα να βοηθήσω, συγχωρέσα πάρα πολλές ατιμίες απέναντι μου, δεν βγήκα ποτέ να πω πράγματα δημόσια. Όμως, έτσι δεν πάμε μπροστά και κυρίως δεν νικάμε και λόγω ηγεσίας και λόγω γραμμής», επισήμανε, επιμένοντας στην πρότασή του για επίσπευση των διαδικασιών.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Χανίων προτείνει την κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, τη διεξαγωγή συνεδρίου στις 5 Οκτωβρίου και εκλογές στις 3 Νοεμβρίου, με δεύτερο γύρο, εφόσον χρειαστεί, στις 10 Νοεμβρίου.

To άρθρο Το «καρφί» Πολάκη για Αντώναρο και Σπηλιωτόπουλο: Δεν μπορώ να δεχτώ να μιλάνε για πραξικοπηματίες δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 16:19:13

Back to top button