Showbiz

Το επόμενο βήμα των Alcatrash μετά τη ρήξη με τον Ανδρέα Βούλγαρη |


Το επόμενο επαγγελματικό βήμα έχουν κλείσει οι Alcatrash μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Βούλγαρη.

Θυμίζουμε ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα έγινε γνωστό ότι το boyband που αναδείχθηκε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά ήρθε σε ρήξη με αφορμή την απόφαση του Ανδρέα Βούλγαρη να συμμετέχει στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο παρουσιαστής στον Alpha με τίτλο “ΝΜ Βραδιάτικα”.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στην εκπομπή “Buongiorno”: “Ο Ανδρέας είναι που αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε το ελεύθερο από το κανάλι να έχει μαζί του δυο ανθρώπους μπροστά και δύο πίσω. Η μία είναι η Ματίνα Νικολάου μπροστά και ο άλλος ο Ανδρέας Βούλγαρης. Οι Alcatrash είχαν πει να μη συνεχίσουν με τον Νίκο, ό,τι κι αν έκανε. Οι υπόλοιποι ξενέρωσαν που ο Ανδρέας δεν τους ακολούθησε στην κοινή απόφαση και πήγε στον Νίκο“.

Διαβάστε Επίσης

Το επόμενο βήμα των Alcatrash μετά τη ρήξη με τον Ανδρέα Βούλγαρη

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, οι Alcatrash λοιπόν θα συμμετέχουν χωρίς τον Ανδρέα Βούλγαρη στο σχήμα της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς.

Η διάσημη ερμηνεύτρια κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου μαζί με την Αναστασία και τους Alcatrash.

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς

Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΠΟ 1/11 ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου

Εσείς κι εγώ Σε λίγες μέρες θα ζήσουμε ξανά τα μαγικά μας βράδια. Από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου θα ξανασυναντηθούμε στην ανανεωμένη Ακτή Πειραιώς. Για τρίτη χρονιά δίνουμε ραντεβού στο στέκι μας να γίνουμε μια παρέα και να τραγουδήσουμε δυνατά τον έρωτα, να γελάσουμε, να κλάψουμε και και διασκεδάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Στην Ακτή μας που ξεκινάμε από νωρίς. Στις 22.30 θα σας καλωσορίσω και πάλι!

Μαζί μου φέτος έχω μαγική παρέα. Την Αναστασία. Μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς ,που κατάφερε να γίνει viral μέσα από τις σαρωτικές επιτυχίες της! Συμμετέχουν οι Alcatrash! Και φυσικά καινούριο τραγούδι έκπληξη που έρχεται σύντομα. Έτοιμοι για ένα μαγικό χειμώνα;

Αναστασία
Alcatrash


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 17:37:00

Back to top button