Ελλάδα

Το «δίδυμο με τη φαλτσέτα» ξύρισε το μουστάκι και σε δεύτερο μαθητή στην Ερμιόνη

Το «δίδυμο με τη φαλτσέτα» της Ερμιόνης, επιτέθηκε και σε δεύτερο μαθητή και του ξύρισαν το μουστάκι!

Μετά την καταγγελία του 12χρονόυ μαθητή ότι οι δύο συμμαθητές του της Γ’ Λυκείου του επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και αφού του ξύρισαν με μια τεράστια φαλτσέτα το μουστάκι στη συνέχεια τον λήστεψαν για να του πάρουν 2 ευρώ, συμφωνά με πηγές του site σήμερα.gr, μια δεύτερη καταγγελία στην αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα των αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί η δράση των δυο 17χρονων που κυκλοφορούσαν στο σχολείο της Ερμιόνης με την φαλτσέτα στο χέρι, και ξύριζαν τα μουστάκια των συμμαθητών τους.
Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ,, που αφορούσε σύλληψη των κατωτέρω ανήλικων μαθητών της Γ΄ Τάξης Λυκείου Ερμιόνης, για απειλή και απλή σωματική βλάβη, σε βάρος ανήλικου μαθητή Α΄ Τάξης Γυμνασίου Ερμιόνης συμπληρωματικά αναφέρεται ότι περί την 14:45 ώρα σήμερα (25-09-2024) προσήλθε στο Α.Τ. Ερμιονίδας επιπλέον και ο ανήλικος μαθητής Α΄ Τάξης Γυμνασίου Ερμιόνης, συνοδευόμενος από την μητέρα του και κατήγγειλε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, περί την 08:00 ώρα της (24-09-2024), κατά την διάρκεια διαλείμματος, στο προαύλιο  χώρο του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος, τον περικύκλωσαν και άνευ λόγου και αιτίας,  χρησιμοποιώντας το ίδιο αιχμηρό αντικείμενο (φαλτσέτα) που κατείχε ο (α) ξύρισαν το μουστάκι του, ενώ ακολούθως με την λήξη του διαλείμματος εισήλθαν στις τάξεις τους . 

Παθών, ενημέρωσε σχετικά για το συμβάν τους γονείς του σήμερα (25-9-2024) κατά την μετάβασή του στην οικία του, κατόπιν συζήτησης που είχε μαζί τους. Οι Συλληφθέντες ανήλικοι, οδηγήθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-09-2024) στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, η οποία τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ο οποίος τους έδωσε προθεσμία για να απολογηθούν μεσημβρινές ώρες αύριο (26-09-2024), διατηρώντας την κράτησή τους.

Από τον Διοικητή του Α.Τ. Ερμιονίδας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην ανωτέρω σχολική μονάδα προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί, για τυχόν ύπαρξη επιπλέον όμοιων περιστατικών προκειμένου καταγγελθούν, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκε η ανάγκη για λήψη άμεσων μέτρων και κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου».

 

To άρθρο Το «δίδυμο με τη φαλτσέτα» ξύρισε το μουστάκι και σε δεύτερο μαθητή στην Ερμιόνη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 18:16:06

Back to top button