Showbiz

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλη Πορφυράκη για τον Γιώργο Τσαλίκη: “Δεν… |


Για τη σχέση του με την Ματίνα Νικολάου αλλά και για το γεγονός ότι ο Γιώργος Τσαλίκης επανεκτέλεσε το τραγούδι που ο ίδιος είχε επενακτελέσει πριν από περίπου ένα χρόνο, μίλησε ο Βασίλης Πορφυράκης δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου ένα χρόνο το τραγούδι “Παραμιλάς”, ως επανεκτέλεση, κάτι που επανέλαβε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Τσαλίκης. Σχετικά με αυτό ο Βασίλης Πορφυράκης σημείωσε πως “Oι επανεκτελέσεις έχουν ένα ιδιαίτερο νομικό πλαίσιο. Όπως πήρα το τραγούδι εγώ, έτσι μπορεί να το πάρει ο καθένας. Δεν αισθάνθηκα κάτι άσχημο, δεν στεναχωρήθηκα. Ήταν ένα δικαίωμα αλλά δεν βλέπω μια πρωτοτυπία, δε βλέπω κάτι που λες ότι υπάρχει ένας σκοπός γι’ αυτό. Εύχομαι όμως να είναι καλό. Εγώ θα ξαναπάρω από την Εύη Δρούτσα κομμάτι, δεν θα πτοηθώ γι’ αυτό! Τις πρώτες, τις κύριες, δισκογραφίες μπορεί να τις έχει ο καλλιτέχνης για παραπάνω χρόνια αν και η Εύη μού το έδωσε με όλη την καρδιά της. Ε, με όλη της την καρδιά το ξανάδωσε “.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι “Δεν επικοινώνησε κάποιος μαζί μου γι’ αυτό και γιατί να επικοινωνήσουν μαζί μου. Είτε βάλεις ένα ευρώ είτε βάλεις Χ,Ψ ποσό, είναι μια επένδυση και ο καθένας πονάει αυτό που βάζει. Εκατό φορές να γίνει αυτό με το συγκεκριμένο τραγούδι, εγώ πάλι το ίδιο έκανα γιατί το πιο σημαντικό είναι να πάει το αποτέλεσμα στον κόσμο και να πει μπράβο. Οι επανεκτελέσεις έγινα από την ίδια εταιρία παραγωγής αλλά δεν επικοινώνησαν μαζί μου. Εγώ έχω ένα κομμάτι του Πασχάλη Τερζή που το είπε πριν 20-25 χρόνια, που είναι του Αντώνη Βαρδή. Το ζήτησα από τον Γιάννη άλλα είναι ένα κομμάτι 25ετίας. Ένα κομμάτι ενός χρόνου δε θα το έκανα, είτε ήταν επιτυχημένο είτε δεν ήταν. Στη νύχτα η ηθική είναι υπό συζήτηση”.

“Η Ματίνα το βλέπει από μια άλλη μεριά αλλά είναι στην ίδια σκέψη” σημείωσε ο τραγουδιστής.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 18:05:00

Back to top button