Έξυπνα Tips

Το Έξυπνο Kόλπο για να Ζεστάνετε Δύο Μικρά Πιάτα στον Φούρνο Μικροκυμάτων – …

Ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί μια αναντικατάστατη συσκευή στην κουζίνα μας, που μας βοηθά να κερδίσουμε χρόνο στην προετοιμασία των γευμάτων αλλά και να ζεστάνουμε πολύ γρήγορα το φαγητό μας. Ωστόσο, η περιορισμένη του χωρητικότητα του δεν μας επιτρέπει να ζεστάνουμε ταυτόχρονα δυο μικρά πιάτα. Γι’ αυτό τον λόγο, σας παρουσιάζουμε ένα απλό και ευφυές tip που θα σας επιτρέψει να ζεστάνετε δύο πιατάκια ή μπολ με φαγητό ταυτόχρονα.

Για να εφαρμόσετε αυτήν τη μέθοδο, απλώς τοποθετήστε το πρώτο πιάτο μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων στη μία πλευρά της στρογγυλής βάσης. Δίπλα σε αυτό, τοποθετήστε μια ανθεκτική κούπα και πάνω στην κούπα βάλτε το δεύτερο πιάτο ή μπολ. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε δύο επίπεδα μέσα στον φούρνο, επιτρέποντάς σας να ζεστάνετε δύο πιάτα παράλληλα, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο. Αυτή η τεχνική καθιστά τον φούρνο μικροκυμάτων ακόμη πιο πολύτιμο εργαλείο στην κουζίνα σας, αφού δεν θα χρειάζεται να περιμένετε να ζεσταθεί το κάθε πιάτο ξεχωριστά. Έτσι, το φαγητό παραμένει ζεστό και έτοιμο για να το απολαύσετε, χωρίς καθυστερήσεις.

Το πιο απλό και λειτουργικό τρικ για τον φούρνο μικροκυμάτων σας!Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς να ζεστάνετε δύο μπολ μέσα σε έναν φούρνο μικροκυμάτων.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.




Δημοσιεύθηκε 2024-05-08 18:30:41

Back to top button