Auto

Του χρόνου το νέο Mini Cabrio στην Ελλάδα (+τιμές)

Παρά το γεγονός ότι τα cabrio δεν είναι πλέον τόσο δημοφιλή όσο παλαιότερα, η Mini θα βγάλει μία ανοιχτή έκδοση του μοντέλου της, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από το ντεμπούτο του το 2004.

Το νέο Mini Cooper Convertible έχει ανανεωμένο σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μιας οκταγωνικής μάσκας, στάνταρ προβολείς LED με τρεις φωτεινές υπογραφές και μια μαλακή οροφή που ανοίγει σε μόλις 18 δευτερόλεπτα.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα συνδυάζει τις μινιμαλιστικές λεπτομέρειες με τη σύγχρονη τεχνολογία, διαθέτοντας οθόνη infotainment τεχνολογίας OLED διαμέτρου 24 εκατοστών και head-up display.

Οι επιλογές διακόσμησης περιλαμβάνουν ένα μείγμα από καθίσματα σε απομίμηση δέρματος σε συνδυασμό με υφάσματα σε διάφορα χρώματα, ενώ η πιο σπορτίφ έκδοση John Cooper Works (JCW) προσφέρει αποκλειστικά σχέδια.



Το Mini Cooper Cabrio θα προσφέρει τρεις επιλογές κινητήρων. Το βασικό μοντέλο διατίθεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και 250 Nm ροπής, επιταχύνοντας από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Η έκδοση Cooper S αυξάνει την ισχύ στους 204 ίππους και 300 Nm, επιτυγχάνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 240 χλμ/ώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση JCW και την επερχόμενη ηλεκτρική έκδοση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πόσο κοστίζει το Mini Cabrio στην Ελλάδα

Η βασική έκδοση, το Cooper Cabrio C Classic, ξεκινά από τις 32.050 ευρώ και παρέχει έναν συνδυασμό οικονομίας και κομψότητας, καθιστώντας το ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα μοντέρνο, αλλά προσιτό κάμπριο.

Για εκείνους που αναζητούν περισσότερη ισχύ, το Cooper Cabrio S Classic προσφέρει μια αναβάθμιση με τιμή στις 37.500 ευρώ, παρέχοντας επιπλέον δυναμισμό και σπορ αίσθηση στον δρόμο. Αν κάποιος επιθυμεί ένα πιο premium επίπεδο εξοπλισμού, το Cooper Cabrio C Favoured αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, με τιμή στις 37.918 ευρώ, ενώ η έκδοση S Favoured, που προσφέρει περισσότερες σπορ επιδόσεις, κοστίζει 43.609 ευρώ.



Για τους πιο απαιτητικούς, η σειρά JCW (John Cooper Works) αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Το Cooper Cabrio C JCW με τιμή 40.917 ευρώ προσφέρει σπορ χαρακτηριστικά και επιδόσεις, ενώ η έκδοση S JCW, με τιμή 46.608 ευρώ, συνδυάζει την απόλυτη οδηγική εμπειρία με την κορυφαία τεχνολογία και τον εξοπλισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 14:30:01

Back to top button