Αθλητικά

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Χαμός στο Καλλιμάρμαρο στην είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν την εμφάνιση τους στο Καλλιμάρμαρο στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα μεταξύ της Μακάμπι με την Εφές για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και γνώρισαν την αποθέωση.

Απίστευτο πράσινο πάρτι στήθηκε στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου από 40.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που γέμισαν το στάδιο για να τιμήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο και να παρακολουθήσουν από κοντά τους πρωταθλητές Ευρώπης να αντιμετωπίζουν την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκαν στο Καλλιμάρμαρο στο δεύτερο ημίχρονο του Εφές – Μακάμπι και όπως ήταν φυσικά συγκέντρωσαν όλα τα φώτα πάνω τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αποθεώθηκαν από τον κόσμο, με τον Κώστα Σλούκα και όχι μόνο να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Οι πράσινοι φίλαθλοι δημιούργησαν απίθανη ατμόσφαιρα και όταν άρχισαν να τραγουδούν το «χόρτο μαγικό» όλα τα κινητά, όπως είναι φυσικό, στράφηκαν στις κερκίδες για να απαθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές.

To άρθρο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Χαμός στο Καλλιμάρμαρο στην είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 20:59:35

Back to top button