Αστρολογία

Τον Φεβρουάριο αυτά τα 3 ζώδια δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.


Τις επόμενες μέρες μέσα στο μήνα του Φεβρουαρίου αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα.Μπορεί ο  μήνας Φεβρουάριος να μην έχει καθόλου πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, αλλά  αυτό δεν βοηθάει κάποια ζώδια να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους.

Αν δεν ανήκετε σε ένα από τα τυχερά ζώδια του μήνα, τότε είναι πιθανό το δικό σας να βρίσκεται στην παρακάτω λίστα με τα πιο άτυχα. Διαβάστε για να το ανακαλύψετε.
Ταύρος
Σημαντικές αλλαγές, κυρίως στα επαγγελματικά, σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Σκέφτεστε εδώ και καιρό πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε και μια αλλαγή θα σας έκανε καλό, αλλά θα πρέπει να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, διότι οι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους είναι πιθανές και οι εκρήξεις θυμού σίγουρα δεν θα σας ωφελήσουν ό,τι κι αν αποφασίσετε. Πάντως, παρά τις δυσκολίες στα επαγγελματικά, ο ερωτικός τομέας ανθεί.

Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε καταστάσεις και να θεωρείτε πως όλοι πρέπει να σας συμπεριφέρονται μόνο όπως θέλετε – χωρίς εσείς να είστε απόλυτα σωστές απέναντί τους. Αυτές οι προσδοκίες σας σάς προκαλούν απογοήτευση, κυρίως στα προσωπικά σας. Αποφύγετε την απόλυτη έκφραση συναισθημάτων και τη λήψη αποφάσεων αυτό το διάστημα. Θα βασίζεστε πολύ περισσότερο στα νεύρα και τον θυμό σας και αργότερα ίσως να μετανιώσετε.
Ιχθύς
Τα δύσκολα ξεκινούν από το δεύτερο μισό του μήνα, οπότε και θα σας γεννηθεί έντονα η ανάγκη να μείνετε μόνες με τον εαυτό σας. Οι απαιτήσεις των ημερών σάς κουράζουν, με τις εντάσεις στη δουλειά να μην λείπουν. Θέματα υγείας και εργασίας καταναλώνουν ολόκληρη την ενέργειά σας.
marieclaire.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-07 09:32:19

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button