Auto

Τι χρώμα είναι αυτή η εξωτική Rolls-Royce Spectre;

Μία ειδική παραγγελία ενός Αμερικανού πελάτη, έκανε τη Rolls-Royce να δημιουργήσει έναν μοναδικό χρωματισμό σε μία Spectre, δίνοντάς της την ξεχωριστή ονομασία Lunaflair.

Το μοντέλο είναι one-off, όντας ειδική παραγγελία και δε θα υπάρξει άλλο. Οι Βρετανοί αναφέρουν ότι το χρώμα αποτελεί ένα «ολογραφικό φινίρισμα που δημιουργεί τη σαγηνευτική απόχρωση του ουράνιου τόξου».



Το υπερπολυτελές κουπέ αντλεί έμπνευση από το σεληνιακό φωτοστέφανο, με το φως να διαθλάται μέσα από σωματίδια πάγου στα σύννεφα, δημιουργώντας αυτό το πολύ ξεχωριστό χρώμα που περικλείει το φεγγάρι. Επί της ουσίας, η ειδική βαφή αναπαριστά αυτό το εφέ.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Rolls-Royce χρειάστηκε πάνω από έναν χρόνο για να αναπτύξει αυτό το χρώμα και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Η συγκεκριμένη Spectre εμφανίζεται με ένα βαθύ μεταλλικό χρώμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά με έντονο φυσικό φως του ήλιου το χρώμα μετατρέπεται σε αυτό το εξωτικό που βλέπουμε.









Αλλά ο Αμερικανός πελάτης δεν είχε ειδικό αίτημα μόνο για την εξωτερική εμφάνιση, αφού τα γούστα του είναι ιδιαίτερα και στην καμπίνα. Εκεί, η Spectre έχει αποκτήσει τρία χρώματα, λευκό, μπλε μαρίν και ροζ παιώνιας.

Η διχρωμία εντοπίζεται στο τιμόνι, ενώ ο υπόλοιπος διάκοσμος χαρακτηρίζεται από αστέρια και μαύρο ουρανό. Υπάρχουν επίσης κόκκινες ραφές και κόκκινες λεπτομέρειες.



Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Spectre Lunaflair δεν αλλάζει κάτι, αφού διατηρεί την μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 102 kWh, η οποία τροφοδοτεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 584 ίππους και 900 Nm.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 23:00:52

Back to top button