Σχέσεις

Τι είναι το stashing που συμβαίνει στην αρχή της σχέσης και σε ανησυχεί;

Άλλη μία τάση στο dating που μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστική

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά αν μιλάμε για σχέσεις, τα πράγματα θα έπρεπε να ρέουν από μόνα τους, με φυσικό τρόπο, και χωρίς πίεση.

Ένα κλασικό θέμα που μπορεί να προκύψει στις αρχές της σχέσης είναι το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσεις τους φίλους ή την οικογένεια του νέου συντρόφου σου. Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όλα είναι θέμα ανθρώπων και συνθηκών. Μπορεί όμως να γίνει πρόβλημα όταν εσύ το θες πολύ και ο άλλος κάνει την πάπια.

Εάν γίνεται επίτηδες και υπάρχει ένας έντονος δισταγμός, τότε μιλάμε για stashing. Όταν περνάει ο καιρός κι εσύ δεν έχεις γνωρίσει ούτε έναν φίλο του ή δεν ανεβάζει τίποτα στα social media (ενώ εσύ μπορεί να το θες). Ο όρος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 από τη συντάκτρια Ellen Scott στο Metro UK, το ξεχάσαμε λόγω πανδημίας και καραντίνας και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπου εσύ υποπτεύεσαι stashing επειδή υπάρχει λόγος που σε κρύβει, μπορεί όμως και να μην συμβαίνει τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία διάθεση να εκθέσουν τα προσωπικά τους στο Instagram και εκείνοι που διαχωρίζουν τα φιλικά από τα ερωτικά.

Το ζητούμενο είναι να μιλάς ανοιχτά και να επικοινωνείς με τον σύντροφό σου, είτε είστε στην αρχή είτε μετράτε χρόνια μαζί. Ιδανικά, πρέπει να σέβεται ο ένας τα θέλω του άλλου και να βρίσκεται μία μέση λύση που να ικανοποιεί και τους δύο. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ναι, το stashing είναι ένα βασικό red flag.


Δημοσιεύθηκε
2022-02-21 15:50:47

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button