Γυναίκα

Τζόνι Βαβούρας: «Η πρώην σύζυγός μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία, δεν έχει σταματήσει»

Ο Τζόνι Βαβούρας έδωσε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 8/4 στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σου Σου» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον φίλο του Γιάννη Γιοκαρίνη, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του.

Αρχικά, ο Τζόνι Βαβούρας είπε: «Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δύσκολο γάμο με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τον άλλο άνθρωπο εκτός εαυτού.

Αν δεν ξέρεις και τις δύο πλευρές και δεν είσαι μέσα, πολλά εικάζεις, αλλά λίγα γνωρίζεις. Έχω περάσει προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου που το τόσο έγινε τόσο. Εγώ τρέχω χρόνια στα δικαστήρια από την πρώην σύζυγο για μηνύσεις και με κατηγορεί για πράγματα που δεν έχω κάνει».

Στην συνέχεια, ο γνωστός μουσικός πρόσθεσε: «Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους. Αν κάνει καταγγελία μια γυναίκα, πάντα φταίει ο άντρας. Η πρώην σύζυγός μου μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία. Όχι, δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται κανονικά αυτό εδώ και πέντε χρόνια».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-08 22:00:41

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button