Γυναίκα

Τζον Κατσιματίδης Τζούνιορ: Ο 30χρονος γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη την εκλεκτή της καρδιάς του Megan

Παντρεύτηκε ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Τζον Κατσιματίδη, Τζον Κατσιματίδης Τζούνιορ την εκλεκτή της καρδιάς του Μεγκ.

Ο γάμος τους τελέστηκε στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν ενώ είχε ανακοινωθεί μόλις πριν από λίγες ημέρες στην επέτειο γάμου του Τζον Κατσιματίδη του πρεσβύτερου.

Ανάμεσα στις παράνυφες και η αδελφή του γαμπρού Άρια Κατσιματίδη η οποία δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον γάμο και τη δεξίωση που ακολούθησε στο luxury ξενοδοχείο The Pierre.

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης;

Ο Ελληνοαμερικανός Τζον Κατσιματίδης ξεκίνησε ως υπάλληλος παντοπωλείου αλλά έγινε αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος.

Γεννημένος στο νησί του Αιγαίου, τη Νίσυρο, ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της United Refining Company και του ομίλου παντοπωλείων Red Apple Group. Έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που διδάσκει την εργασιακή ηθική, τις αμερικανικές αξίες και τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Σύμφωνα με το Forbes είναι ο 734ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 17:36:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button