Γυναίκα

Τζον Κατσιματίδης Τζούνιορ: Ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη την εκλεκτή της καρδιάς του Megan

Ο Τζον Κατσιματίδης Τζούνιορ, ο 30χρονος γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Τζον Κατσιματίδη, παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη την εκλεκτή της καρδιάς του Megan.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Manhattan, ενώ είχε ανακοινωθεί μόλις πριν από λίγες ημέρες στην επέτειο γάμου του Τζον Κατσιματίδη του πρεσβύτερου.

Η αδελφή του γαμπρού Άρια Κατσιματίδη ήταν ανάμεσα στις παράνυφες, η οποία ανέβασε φωτογραφίες από το γάμο και τη δεξίωση που ακολούθησε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «The Pierre».

Ποιος είναι ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης;

Ο Ελληνοαμερικανός Τζον Κατσιματίδης ξεκίνησε ως υπάλληλος παντοπωλείου, αλλά έγινε αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων, γεννημένος στο νησί του Αιγαίου, τη Νίσυρο, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της United Refining Company και του ομίλου παντοπωλείων Red Apple Group. Έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που διδάσκει την εργασιακή ηθική, τις αμερικανικές αξίες και τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής ζωής.

Είναι ο 734ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη σύμφωνα με το Forbes.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 17:36:07

Back to top button