
Τζίρος δις. ευρώ για το κύκλωμα των «τσιγαράδων»
Απίστευτα μεγάλα ποσά, με νούμερα που.. ζαλίζουν, ήταν οι εισπράξεις από τις πωλήσεις παράνομων προϊόντων καπνού, που διακινούσε το κύκλωμα των τσιγαράδων», το οποίο εμπλέκεται και στις δολοφονίες γνωστών μελών της Greek mafia.
…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ζούγκλας», οι παράνομες συσκευασίες με τα τσιγάρα που κατασχέθηκαν στο εργοστάσιο-παρασκευαστήριο στην Εύβοια, ήταν το εμπόρευμα μιας και μόνο εβδομάδας. Το κύκλωμα υπολογίζεται ότι υπήρχε αρκετά χρόνια σε δράση και είχε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο παράνομης εμπορίας καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία, με τις αρχές να θεωρούν ότι συμπεριλαμβάνονται και άλλες χώρες.
…
«Ζαλίζουν» τα νούμερα από τον τζίρο
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Ζούγκλας», ο πιο μικρός πωλητής-διακινητής των παράνομων και «μαϊμού» τσιγάρων, έβγαζε καθαρό κέρδος την εβδομάδα περίπου 2.000 ευρώ.
…
Οι Αρχές υπολογίζουν πως το ελληνικό κράτος έχανε κάθε χρόνο, γύρω στα 500 εκατομμύρια ευρώ από τη μη καταβολή φόρων καπνού. Υπολογίζεται πως συνολικά έχουν χαθεί πάνω από 2,5 δις. ευρώ.
Τα μέλη του κυκλώματος, ζούσαν υπερπολυτελή ζωή. Χαρακτηριστικό είναι πως ένα από αυτούς νοίκιαζε κατοικία-έπαυλη στα νότια προάστια με ύψος ενοικίου τα 2.500 ευρώ τον μήνα.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Ζούγκλας, σχεδόν όλα τα μέλη του ελληνογεωργιανού κυκλώματος εισέπρατταν προνοιακά επιδόματα από το ελληνικό κράτος, εφόσον παρουσίαζαν μηδενικά έσοδα.
Επίσης, από τις αρχές του 2024 ως σήμερα, το κύκλωμα είχε αποστείλει με διάφορους τρόπους στο Ντουμπάι 4 εκατομμύρια ευρώ στα εκεί αρχηγικά του μέλη τα οποία έκαναν και αυτά υπερπολυτελή ζωή.
Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε εταιρίες Real Estate κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στη Κρήτη για να ξεπλένει τα κέρδη του, όπου αγόραζε ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελής κατοικίες.
Οι Αρχές, δεν γνωρίζουν ακόμη με ποιον τρόπο ακριβώς μεταφέρονταν εκτός Ελλάδας τα λαθραία τσιγάρα. Πιθανολογείται ότι μεταφέρονταν με φορτηγά, αλλά ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει κάτι συγκεκριμένο.
Αν αναλογιστούμε πάντως του τζίρους από τη παράνομη διακίνηση, σίγουρα στην μεταφορά εμπλέκονται και αρκετοί μεταφορείς.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως τα προϊόντα που διακινούσε το κύκλωμα ήταν τόσο χαμηλής ποιότητας που τόσο τα μέλη του όσο και οι λιανικοί του διακινητές δεν τα κατανάλωναν καθόλου.
Το κύκλωμα δεν άφηνε τίποτε να του ξεφύγει
Μέχρι στιγμής από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλληφθεί 47 άτομα-μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης. Οι ως τώρα συλληφθέντες, θα περάσουν από τον ανακριτή σε τρεις δόσεις, συγκεκριμένα τη Τρίτη, τη Τετάρτη και τη Πέμπτη.
Αναλογιζόμενοι τα νούμερα και τους τζίρους από την παράνομη διακίνηση, είναι κάτι παραπάνω από λογικό, το κύκλωμα να μην αφήνει κανέναν άλλο να εμπλακεί στο παράνομο εμπόριο των καπνικών προϊόντων.
Θύματα του πολέμου που ξέσπασε ανάμεσα στα μέλη της ρωσο-γεωργιανής μαφίας (VOR V ZAKONE) με αφορμή τον έλεγχο του λαθρεμπορίου τσιγάρων και καυσίμων φέρεται να έπεσαν και τα ηγετικά στελέχη της εγχώριας ελληνικής μαφίας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έπειτα από έρευνα προέκυψε πως ο Ελληνοουκρανός «Eντικ», «αντιπρόσωπος» των «VOR V ZAKONE» στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων σε όλα τα Βαλκάνια, φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός των δολοφονιών των Γιάννη Σκαφτούρου (Θείου Τζο), Βασίλη Ρουμπέτη (Ράμπο), Διονύση Μουζακίτη (Νιόνιου), ενδεχομένως και του Βαγγέλη Ζαμπούνη (Ζαμπόν).
Εντάλματα για τη δολοφονία Ζαμπούνη
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, εξιχνιάστηκε από τις αρχές η υπόθεση δολοφονίας του μέλους της Greek Mafia, του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη -γνωστός ως «Ζαμπόν», που είχε γίνει στις 14 ιανουαρίου 2024 στον Νέο Κόσμο. Για την υπόθεση έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.
Ο 44χρονος Ζαμπούνης απασχολούσε για χρόνια τις διωκτικές αρχές και ήταν ένας από τους πιο ψηλά στην ιεραρχία της λεγόμενης Greek Mafia με το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται σε δύο μεγάλες δικογραφίες για το χώρο της νύχτας, το 2012 και το 2015.
Αυτό που δεν γνωρίζουν οι αρχές, παρά τα εντάλματα και τις συλλήψεις είναι το ποιος ή ποιοι, πάτησαν τις σκανδάλες των όπλων στη δολοφονία του Ζαμπούνη και μάλλον αυτό δεν θα το ανακαλύψουν ποτέ.
Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις τελευταίες εξελίξεις
Σήμερα το πρωί έκαναν δηλώσεις σε συνέντευξη τύπου για τη συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, Υποστράτηγος Φώτης Ντουίτσης, όσο και η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.
Όπως είπε ο διευθυντής του ελληνικού FBI: «Αρχικά, στο επίκεντρο των ερευνών μας τέθηκε η εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παρασκευή και εμπορία μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων καπνικών προϊόντων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.
Ωστόσο, προέκυψε ότι δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση λαθρεμπορίου. Η μακροχρόνια έρευνα, αποκάλυψε ένα δομημένο, ιεραρχικά οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο, με δράση και σε άλλες σοβαρές μορφές οργανωμένου εγκλήματος, όπως λαθρεμπόριο καυσίμων, εκβιάσεις και “προστασία” καταστημάτων, ξέπλυμα χρήματος, ξυλοδαρμούς και εγκληματικές ενέργειες κατά προσώπων και επιχειρηματιών, ακόμη και ανθρωποκτονίες.
Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε μια αλληλουχία εκατέρωθεν έκνομων ενεργειών και εγκληματικών πράξεων μεταξύ αντίπαλων εγκληματικών ομάδων, ενώ διαπιστώθηκε ότι μέλη της ανωτέρω εγκληματικής οργάνωσης υπό τη μορφή «εκτελεστικού βραχίονα» προέβαιναν σε εγκληματικές ενέργειες κλιμακούμενης βίας, διαθέτοντας οπλοστάσιο, αποτελούμενο, μεταξύ άλλων, από εκρηκτικές ύλες και πυροβόλα όπλα.
το πλαίσιο αυτό, εξιχνιάστηκαν οι παρακάτω υποθέσεις, που σχετίζονται με την επικράτηση στο λαθρεμπόριο τσιγάρων:
Η ισχυρή έκρηξη, με χρήση άνω των -5- κιλών εκρηκτικής ύλης, που έλαβε χώρα την 24-03-2023 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εμπλέκεται αντίπαλη ομάδα -5- ατόμων, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ μεταξύ τους ήταν και πρόσωπο το οποίο την 7η Ιουνίου 2023 στον Κορυδαλλό, μαζί με ακόμη ένα άτομο, δέχθηκαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.
Αρπαγή και πρόκληση σωματικών βλαβών την 27η Μαΐου 2023 σε βάρος ατόμου το οποίο εμπλέκεται στην παραπάνω έκρηξη.
Τρεις (3) περιπτώσεις εκβίασης δύο επιχειρηματιών σε Αττική και Μύκονο, δύο (2) περιπτώσεις εκρήξεων σε ενεχυροδανειστήρια με κοινό ιδιοκτήτη στην Αττική, τέσσερις (4) περιπτώσεις ξυλοδαρμών – απειλών σε βάρος έγκλειστων σωφρονιστικών καταστημάτων και μία (1) περίπτωση ξυλοδαρμού σε βάρος δύο ατόμων εντός καφετέριας.
Περίπτωση ξυλοδαρμού ατόμου την 7η Ιανουαρίου 2025 σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα, η οποία διαπράχθηκε ως «αντίποινα» σε βάρος μελών της ανωτέρω εγκληματικής οργάνωσης.
Ανθρωποκτονία ατόμου την 14η Ιανουαρίου 2024 στον Νέο Κόσμο Αττικής.
Να σημειώσω ότι στο πλαίσιο εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης που παρασκεύαζε και διακινούσε παράνομα καπνικά προϊόντα, πραγματοποιήθηκαν -47- συλλήψεις, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται επιπλέον άτομα. Παράλληλα, για τις υποθέσεις που προανέφερα έχουν σχηματιστεί δικογραφίες οι οποίες υποβλήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ενώ για την περίπτωση της ανθρωποκτονίας στον Νέο Κόσμο έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.
Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κωσταντία Δημουλίδου, παίρνοντας το λόγο ανέφερε: «Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη -106- άτομα, τα οποία κατηγορούνται για -κατά περίπτωση- εγκληματική οργάνωση, παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και συνέργεια σε λαθρεμπορία.
Παράλληλα, διακριβώθηκε η δράση μελών της οργάνωσης σε υποθέσεις αρπαγής και πρόκληση σωματικών βλαβών, εκβιάσεων, εκρήξεων καθώς και ανθρωποκτονίας, για τις οποίες σχηματίστηκαν και υποβλήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές επιμέρους δικογραφίες.
Προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, ενώ την ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6 και 7 Μαρτίου 2025, συνέδραμε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, οι Διευθύνσεις Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Βοιωτίας, Εύβοιας, Θεσσαλίας και Αχαΐας.
Μάλιστα για τον χειρισμό της υπόθεσης υπήρξε και ανταλλαγή πληροφοριών με τη Homeland Security Investigations, καθώς ανέκυψαν και διεθνικές διασυνδέσεις των αρχηγικών μελών.
Για την πλήρη αποτύπωση της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές και ψηφιακές έρευνες μεγάλης έκτασης και όγκου, ειδικές ανακριτικές πράξεις και αστυνομικές έρευνες. Παράλληλα, εντοπίστηκαν και αναλύθηκαν σημαντικά ευρήματα, τα οποία ανέδειξαν το συσχετισμό μεταξύ των υποθέσεων, από τα οποία πιστοποιήθηκε το εύρος της οργάνωσης, αλλά και η επιθυμία των ηγετικών μελών να εδραιώσουν την κυριαρχία τους, ώστε να εδραιωθούν, έναντι τυχόν ανταγωνιστών τους, στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.
Στο πλαίσιο αυτό, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης:
1) στρατολογούσαν πρόσωπα για τις παραγωγικές διαδικασίες, φορτοεκφορτώσεις, διακίνηση, προσωρινή αποθήκευση και παράδοση, για την εξασφάλιση κτιριακών εγκαταστάσεων, μεταφορικών μέσων, πρώτων υλών, για την παραγωγή τσιγάρων και καπνού στριφτών τσιγάρων και υλικών τυποποίησης και συσκευασίας, καθώς και πρόσωπα που διέθεταν δίκτυο πελατών,
2) χρησιμοποιούσαν μεταφορικά μέσα για τη μεταφορά – διακίνηση των καπνικών που ανήκαν σε πρόσωπα τα οποία κατά την περίοδο της έρευνας δεν σχετίζονταν με τα εν λόγω οχήματα και τοποθετούσαν σε αυτά πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,
3) χρησιμοποιούσαν κατάλληλες κτηριακές υποδομές για τη στάθμευση και φύλαξη των επιχειρησιακών οχημάτων, καθώς και για τη φόρτωση και εκφόρτωση στο εσωτερικό τους των λαθραίων καπνικών προϊόντων,
4) λάμβαναν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και αντιπαρακολούθησης, ενώ
5) συμμετείχαν σε εκφοβισμό, απειλές, χρήση βίας, εκβιάσεις, εκρήξεις και εν γένει έκνομες ενέργειες.
Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι τα -2- αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν συνθέσει τον «λαθρεμπορικό» βραχίονα, ο οποίος αποτελούνταν από άτομα- μέλη με καθορισμένους ρόλους, με δράση που τοποθετείται χρονικά τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2023 σε περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Αχαΐας, Λαμίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Εύβοιας και Αίγινας.
Τα μέλη της, τα οποία είχαν κυρίως οικογενειακούς δεσμούς ώστε να υπάρχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, είχαν στην κατοχή τους ειδικό εξοπλισμό (μηχανήματα), καθώς και πρώτες ύλες, κατάλληλα για την παρασκευή και συσκευασία καπνικών προϊόντων, με τα οποία παρήγαγαν και συσκεύαζαν τα λαθραία καπνικά προϊόντα.
Χρησιμοποιούσαν διάφορους κλειστούς – στεγασμένους χώρους, μεταξύ των οποίων και δύο (2) μη αδειοδοτημένες καπνοβιομηχανίες για την εγκατάσταση και λειτουργία των μηχανημάτων, καθώς και για την απόκρυψη των πρώτων υλών και των παραχθέντων καπνικών προϊόντων, τα οποία διοχέτευαν σε διάφορες Χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού πρώτα είχαν τοποθετηθεί σε πλαστές συσκευασίες πακέτων, αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό παράνομα κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Παράλληλα, για να επιτύχουν το σκοπό τους, ενσωμάτωσαν στην εγκληματική τους δραστηριότητα και τον «εκτελεστικό» βραχίονα.
Πρόκειται για εγκληματική ομάδα που αναλάμβανε να προβαίνει σε εγκληματικές ενέργειες και δράσεις σε βάρος ανταγωνιστών τους, μεγεθύνοντας με αυτό τον τρόπο το μερίδιό τους στη λαθρεμπορική αγορά.
Τον ηγετικό και καθοδηγητικό ρόλο σε αυτή την ομάδα είχαν δύο (2) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία ενεργούσαν αφανώς στοχεύοντας παράλληλα και στην επέκταση των παράνομων δραστηριοτήτων τους σε τομείς όπως το λαθρεμπόριο καυσίμων και η «προστασία» καταστημάτων.
Συγκεκριμένα, προέκυψε η συμμετοχή μελών της στις εξής περιπτώσεις:
τον Ιούνιο του 2024 σε εκβίαση επιχειρηματία της Μυκόνου, προκειμένου να καταβάλει χρηματικό ποσό ύψους 200.000 ευρώ, κάθε μήνα, ενώ λόγω της άρνησής του απαίτησαν εκβιαστικά να αποχωρήσει από τις επαγγελματικές δραστηριότητές του, προς όφελος άλλου επιχειρηματία,
τον Οκτώβριο του 2024 απαίτησαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό από άτομο με το πρόσχημα οφειλής που σχετίζεται με το εμπόριο λαθραίων τσιγάρων, καταφέρνοντας να αποσπάσουν -10.000- ευρώ και απαιτώντας εκβιαστικά σε δεύτερο χρόνο το υπόλοιπο ποσό,
τον Ιούνιο του 2024, τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε-2- ενεχυροδανειστήρια στην Αττική, ενώ
τον Απρίλιο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο του 2024, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε -3- έγκλειστους σε κατάστημα κράτησης της χώρας,.
Μάλιστα, η δράση των μελών αυτής της εγκληματικής ομάδας είχε ως αποτέλεσμα την τέλεση πράξεων «αντεκδίκησης» σε βάρος μελών της από άτομα που δραστηριοποιούνται στην «προστασία» καταστημάτων.
Επιπλέον, διακριβώθηκε και η διάπραξη αλληλουχίας εγκληματικών πράξεων που συνδέονται με έκρηξη, αρπαγή και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος προσώπου που σχετίζεται με την έκρηξη και διάπραξη ανθρωποκτονίας δύο ατόμων την 7η Ιουνίου 2023 στον Κορυδαλλό.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι πράξεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο σειράς τέλεσης αξιόποινων πράξεων, που επακολούθησαν την ανθρωποκτονία ημεδαπού τον Απρίλιο του 2022 στη Βοιωτία, υπόθεση για την οποία είχε εξαρθρωθεί εγκληματική οργάνωση τον Ιανουάριο του 2024 (σχετικές οι από 18-01-2024 δηλώσεις).
Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, στην ίδια υπόθεση και στο ίδιο πλαίσιο δράσης, με σκοπό την κυριαρχία στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, εντάσσεται και η ανθρωποκτονία ημεδαπού που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Ιανουαρίου 2024.
Τέλος, αναφορικά με το λαθρεμπόριο τσιγάρων, ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης αποτελούσαν και τα περιφερειακά μέλη της, τα οποία απασχολούνταν στις παράνομες μονάδες επεξεργασίας καπνού, παραγωγής και τυποποίησης τσιγάρων και καπνού στριφτών, ακόμα και ως διαχειριστές αυτών, στις οποίες είχε εγκατασταθεί ο κατάλληλος μηχανολογικός εξοπλισμός και προμήθειας πρώτων υλών και υλικών πακετοποίησης τσιγάρων και τυποποίησης συσκευασιών στριφτού καπνού.
Συνολικά από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας, Στερεάς και Δυτικής Ελλάδα, παρουσία εκπροσώπων της Δικαστικής Αρχής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-28.254.000- τσιγάρα,
-936- κιλά καπνού,
-24,39- τόνοι καπνού,
-166.039,43- ευρώ,
-5- όπλα και -244- φυσίγγια,
-74- κινητά τηλέφωνα,
-32- αυτοκίνητα,
μοτοσυκλέτα,
-8- φορτηγά,
μηχανές επεξεργασίας και συσκευασίας καπνού, από δύο παράνομα εργοστάσια, ένα παραγωγής και τυποποίησης τσιγάρων και ένα επεξεργασίας καπνού τα οποία τέθηκαν εκτός λειτουργίας,
πλήθος πρώτων υλών παρασκευής τσιγάρων και
πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων.
Επισημαίνεται ότι, το σύνολο των διαφυγόντων φόρων υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 9.740.533 ευρώ, όπου 7.466.995 ευρώ αφορούν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και 2.273.538 ευρώ το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας.
Επιπλέον, κατά την εξέλιξη της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία -2- ημεδαπών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – πληθώρα υλικού που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα όπλα (μαχαίρια, σουγιάδες, κτλ) και μία εικόνα θρησκευτικού περιεχομένου. Για την υπόθεση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμη -3- ημεδαποί, ενώ στη διακριτή δικογραφία που σχηματίσθηκε για παραχάραξη, παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων και του νόμου για τα όπλα, περιλαμβάνεται ακόμη ένα (1) άτομο.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει για παρόμοια και έτερα αδικήματα, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.»
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-10 13:08:00