Αθλητικά

Τεν Χαγκ: «Παραμύθια οι εικασίες περί απόλυσης μου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, δήλωσε σήμερα (18/10) ότι οι εικασίες των μέσων ενημέρωσης για τη δουλειά του τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αβάσιμες, προσθέτοντας ότι η εσωτερική ατμόσφαιρα στον σύλλογο είναι ήσυχη.

Ο Τεν Χαγκ βρίσκεται στο μικροσκόπιο εδώ και αρκετούς μήνες, με τη Γιουνάιτεντ να τερματίζει όγδοη στην Premier League την περασμένη σεζόν και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στη 14η θέση με οκτώ βαθμούς με δύο νίκες σε επτά αγώνες.

«Οι θόρυβοι προήλθαν από τα μέσα ενημέρωσης, κάποιοι από εσάς, όχι όλοι. Κάποιοι από εσάς έρχονται με ιστορίες, δημιουργούν ιστορίες, δημιουργούν παραμύθια, φέρνουν θόρυβο, φέρνουν ψέματα», είπε ο Ολλανδός προπονητής στους δημοσιογράφους πριν από την αυριανή (19/10) επίσκεψη της Μπρέντφορντ.

«Ξέρω ότι είμαστε όλοι μια σελίδα σε αυτό το κλαμπ. Το έχω πει πριν από το διάλειμμα σε μερικούς δημοσιογράφους που πιθανότατα δεν με πίστεψαν καθώς είδα τα δημοσιεύματα. Εσωτερικά στο κλαμπ είναι ήσυχα», πρόσθεσε ο Τεν Χαγκ , ο οποίος όμως αναγνώρισε ότι είναι δυσαρεστημένος με την αγωνιστική κατάσταση της Γιουνάιτεντ, αλλά επέμεινε ότι θα βελτιωθεί με τον καιρό:

«Πρέπει να στρίψουμε στη γωνία και αυτή είναι η στρατηγική για να στρίψουμε αυτή τη γωνία. Είμαστε ήσυχοι και ήρεμοι, εμμένουμε στο σχέδιο και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα στρίψουμε στη γωνία», δήλωσε ο Τεν Χαγκ.

«Αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στο ποδόσφαιρο, μερικές φορές έχει πάνω και άλλες κάτω. Είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε επιτυχία όπως κάναμε τις δύο τελευταίες σεζόν», πρόσθεσε αφότου η Γιουνάιτεντ σήκωσε το League Cup το 2023 και κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη περίοδο.

«Βλέπω καλά πράγματα, καλά μοτίβα και καλά στατιστικά αυτό επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση, αλλά η κατάταξη στον πίνακα δεν είναι ψέματα. Είμαστε εδώ που είμαστε και αυτό δεν είναι αρκετά καλό.»

Η Γιουνάιτεντ κατατάσσεται στις τρεις τελευταίες ομάδες της Premier League όσον αφορά τα γκολ, με μόλις πέντε τη φετινή σεζόν.

Ο Τεν Χαγκ είπε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη για την επίθεση της Γιουνάιτεντ να βελτιώσει το τελείωμά της στις φάσεις, προσθέτοντας:

«Πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Μπαίνουμε στο τελευταίο τρίτο και στη μεγάλη περιοχή, ερχόμαστε σε καλές θέσεις για να σκοράρουμε και τώρα πρέπει να κάνουμε αυτό το πιο σημαντικό βήμα, να σκοράρουμε», συμπλήρωσε.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 18:08:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button