Αστρολογία

Τα 6 ζώδια που τα μισούν οι περισσότεροι.


Οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι υπάρχουν ορισμένα ζώδια είναι πιο απεχθή και περιφρονημένα από άλλα. Παρακάτω θα αναφέρουμε ποια είναι αυτά τα ζώδια, από τις λιγότερο απεχθή έως τις περισσότερο απεχθείς. Αν βρεθείτε σε αυτήν τη λίστα, μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για εσάς.
Αυτά είναι τα 6 πιο μισητά ζώδια

Σκορπιός
Λέων
Δίδυμοι
Κριός
Παρθένος
Ταύρος

Σκορπιός
Αυτό είναι το πιο μισητό ζώδιο. Δεν είναι ούτε καν υπό συζήτηση. Οι Σκορπιοί είναι χαρακτήρες κυκλοθυμικοί και εγκλωβισμένοι. Μπορεί να είναι αδύνατο να διευκρινίσουμε τα συναισθήματά τους και είναι χειριστικοί όταν το θέλουν. Αυτό μπορεί να είναι καλό αν είστε αγαπημένο πρόσωπο, αλλά αν έχετε προδώσει έναν Σκορπιό, να ξέρετε πως πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν. Και η εκδίκηση είναι το κρυφό τους ταλέντο.

Αυτό που κάνει τους ανθρώπους πιο απογοητευμένους από αυτό το μυστηριώδες ζώδιο είναι πόσο καιρό θα κρατούν κακία . Τα περισσότερα άλλα ζώδια, με λίγες εξαιρέσεις, μπορούν να μάθουν να εγκαταλείπουν μια σύγκρουση για το καλό μιας σχέσης, αλλά οι Σκορπιοί διατηρούν την περηφάνια τους σε τόσο υψηλό βαθμό που μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο να συμφιλιωθεις μαζί τους μετά από έναν καβγά. Θα ήταν καλύτερο να κρατήσετε τον Σκορπιό στη ζωή σας σε απόσταση, αν φοβάστε την έντασή του.
Λέων
Ο Λέων μπορεί να είναι η ζωή του πάρτι, αλλά οι εξαιρετικά εξωστρεφείς τρόποι τους μπορούν να ενοχλήσουν τους ανθρώπους με λάθος τρόπο. Οι Λέοντες μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικοί, αλλά πραγματικά, χρειαζόμαστε πάντα το δράμα τους; Έχουν έναν τρόπο να κάνουν τα πάντα για αυτούς που ξεπερνά το να είναι ναρκισσιστές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν βρίσκονται στο επίκεντρο.

Κυβερνούμενος από τον Άρη, το φλογερό, παράτολμο ταμπεραμέντο του Λέοντα μπορεί να μεταφραστεί ως αλαζονικό και επιδεικτικό σε πολλούς ανθρώπους. Προσπαθούν συνεχώς να είναι η ζωή και η ψυχή του πάρτι και θα πατήσουν επί πτωμάτων για να το κάνουν.
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος μπορεί να θεωρηθεί διπρόσωπος… Έχουν μια διπλή φύση, όπου είναι περίεργοι για κάθε πλευρά μιας κατάστασης, κάτι που μπορεί συχνά να κάνει τα αγαπημένα τους πρόσωπα να αισθάνονται ότι τάσσονται με το μέρος του εχθρού. Η αέρινη και πτωτική ιδιοσυγκρασία τους ως μεταβλητό ζώδιο μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια εικόνα των Διδύμων που είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να μην αισθάνεστε σίγουροι ότι τους εμπιστεύεστε.
Αυτό το σούπερ κοινωνικό ζώδιο λατρεύει επίσης να κουτσομπολεύει και θα χρησιμοποιήσει ό,τι ζουμερό μπορεί. Θα επαναλάβουν όλα όσα είπες και είναι συνήθως στους ανθρώπους που είναι λιγότερο πιθανό να θέλεις να μάθουν τα προσωπικά σου. Το καλύτερο είναι να κρατάς τα μυστικά σου για τον εαυτό σου.
Κριός
Καθώς κυβερνούνται από τον φλογερό Άρη, ο Κριός θεωρείται το ζώδιο με τη χειρότερη ιδιοσυγκρασία και τη χειρότερη συνήθεια να τραβάει όλη την προσοχή — όχι ακριβώς ένας αξιαγάπητος συνδυασμός. Μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτοι και οτιδήποτε μπορεί να τους προκαλέσει, κάνοντας τους άλλους να νιώθουν ότι πρέπει να μιλούν με προσοχή.

Μερικοί άνθρωποι, όμως, μένουν μακριά από τον Κριό όχι από φόβο για την επιθετικότητά τους αλλά από αγανάκτηση. «Φαίνονται επίσης διασκεδαστικοί, ελκυστικοί και αυθόρμητοι, κάτι που, όταν συνδυάζεται με την ακαταμάχητη διεκδικητικότητα τους, μπορεί συχνά να οδηγήσει σε ζήλια.
Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι γνωστοί τελειομανείς και, αν και αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό, είναι το γεγονός ότι περιμένουν από τους άλλους να ανταποκρίνονται στα πρότυπά τους που κάνει τους άλλους να τους μισούν. Οι Παρθένοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι επικριτικοί. Είναι ιδιότροποι και περίεργοι.
Μπορείς απλώς να τους αισθανθείς να αξιολογούν σιωπηλά ό,τι είναι λάθος με σένα. Και μην σκέφτεστε καν να τους επικρίνετε ως αντάλλαγμα.
Ένα μεγάλο μέρος αυτής της αρνητικότητας προέρχεται από τις δικές τους ανασφάλειες και ανησυχίες. Τα ζητήματα που έχουν με τον εαυτό τους μπορούν συχνά να μετατοπιστούν σε άλλους, κάνοντάς τους ψυχρούς και κυνικούς στις χειρότερες στιγμές τους.
Ταύρος
Αν γνωρίζετε ένα πράγμα για τους Ταύρους, είναι ότι είναι το πιο πεισματάρικο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αυτή η τάση είναι που τους τοποθετεί στη λίστα μας. Κυβερνάται από την αγέρωχη Αφροδίτη… Οι Ταύροι στερούνται τον αυθορμητισμό πολλών άλλων ζωδίων και μπορούν να γίνουν κυκλοθυμικοί όταν απωθούνται από τις ζώνες άνεσής τους.

Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν προέρχεται από κακό μέρος. Οι Ταύροι αναζητούν την άνεση και απολαμβάνουν τον χρόνο τους μόνοι τους. Αν λοιπόν νιώθετε ότι δεν περνούν καλά στο πάρτι σας ή ότι δεν θέλουν ποτέ να κάνουν κάτι συναρπαστικό, μάλλον είναι απλώς η λαχτάρα τους για μοναξιά και γαλήνη.
enikos.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-01-31 11:04:30

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button