Αστρολογία

Τα 3 αντρικά ζώδια που είναι ύποπτοι για την γοητεία τους στις γυναίκες περισσότερο από τους άλλους.

Υπάρχουν 3 ζώδια που οι γυναίκες τους βρίσκουν πάρα πολύ ακαταμάχητους. Παρ΄ όλο που κάποιοι δεν πολυπιστεύουν στα ζώδια, έχουν παρατηρήσει κοινά χαρακτηριστικά σε αυτούς τους 3 τύπους ζωδίων. Όλοι μας έχουμε κάποια στερεότυπα για κάποια ζώδια και το επιβεβαιώνουμε όταν τους συναντάμε.
Δείτε τα 3 γοητευτικά αυτά ζώδια στην παρακάτω λίστα…

Σκορπιός

Αναφέρεται συχνά ως ο «γητευτής» του ζωδιακού κύκλου και αυτό δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο από το γυναικείο φύλο. Η ισχυρή προσωπικότητα και το πάθος που αναβλύζει κάνει τον άνδρα Σκορπιό ένα από τα πιο δημοφιλή ζώδια στις γυναίκες. Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως αυτό το αποδεικνύει και η ιστορία μιας και κάποιοι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες όπως ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Ράιαν Ρέινολτς και ο Μάθιου ΜακΚόναχι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Δίδυμος
Η επιτομή του χιούμορ και της εξωστρέφειας δεν θα μπορούσε  να μην ελκύει ιδιαίτερα τις γυναίκες. Ναι, μπορεί να φαίνεται πως δεν μας αρέσει την ώρα που κάποιος μας το δηλώνει, γιατί οι Δίδυμοι είναι παρεξηγημένοι, όμως όλες μας γοητευόμαστε από την «ψυχή» της παρέας.
Λέων
Ξέρει ποιος είναι, ξέρει τι θέλει και σίγουρα παίρνει τον εαυτό του πολύ πιο σοβαρά από όσο χρειάζεται. Ποιος είπε όμως πως αυτό και μόνο δεν είναι αρκετό για να τραβήξει τα γυναικεία βλέμματα και να ασκήσει γοητεία; Τα λιοντάρια αγαπιούνται ιδιαίτερα από τις γυναίκες λόγω της δυνατής τους προσωπικότητας και ενίοτε λόγω του σνομπισμού τους. Αυτά τα αντιφατικά μεταξύ τους ζώδια είναι, και ας μην το παραδεχόμαστε, τα αγαπημένα του γυναικείου φύλου. Οι άνδρες που ανήκετε σε αυτά μάλλον θα το έχετε παρατηρήσει, ακόμα κι αν εμείς η ίδιες φοβόμαστε να το ξεστομίσουμε…

belikeyou.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-03 20:52:16

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button