Αστρολογία

Τα 2 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με όλους αλλά με λίγους εκλεκτούς

Παρά την εντύπωση που δημιουργούν, αυτά τα ζώδια δεν είναι εύκολα συμβατά με όλους. Στην πραγματικότητα, έχουν πολλές αντιρρήσεις και συνδέονται μόνο με λίγους εκλεκτούς.
Τοξότης
Μοιάζει πολύ κοινωνικός κι ανοιχτός (κι είναι λόγω χαρακτήρα), αλλά αν τον παρατηρήσεις από κοντά, θα δεις ότι ο κύκλος του είναι πολύ μικρός και πολύ κλειστός. Ο Τοξότης καρδιές δεν ματώνει, αλλά διατηρεί ακέραιο το δικαίωμά του να κλείνει τις πόρτες του και να επιλέγει μερικές ψυχές για συνοδοιπόρους. Κυριολεκτικά: μερικές ψυχές όλες κι όλες!

Φαινομενικά πολύ εξωστρεφές ζώδιο και πολύ κοινωνικό, ο Κριός, έχει τις αντοχές να γίνει χαρμάνι με τους πολλούς και ρίχνει και τα «όχι» του και τα άκυρα του, όποτε του την σβουρίσει. Όμως η ψυχούλα του ξέρει ότι με λίγους θα κάνει χωριό και ακόμα πιο λίγοι θα σεβαστούν το ταπεραμέντο του και θα εκτιμήσουν την διαφάνεια και την ντομπροσύνη του!
Παρθένος
Η Παρθένος είναι πολύ επιλεκτική γιατί ξέρει ποιοι της σπάνε τα νεύρα και ποιοι όχι. Θα την δεις όμως να ανακατεύεται με όλους και να παίρνει σπίτι, ελάχιστους! Ξέρει τι κάνει, γιατί γνωρίζει ότι μπορεί να κρατήσει το χαμόγελο της για λίγο, μετά της σβουρίζουν τα νεύρα της κι επειδή το θεωρεί χάσιμο χρόνου να πλακωθεί ή να χαλαστεί, την κάνει με ελαφρά κι αφήνει να την γυρεύουν. Την καλύτερη δουλειά κάνει.

Θα μπορούσα να σου μιλήσω και για τον εξελιγμένο Δίδυμο, που παντού χωράει και από παντού περισσεύει, γιατί δεν τον καλύπτει το πλήθος και νιώθει φθορά με τις πολλές συναναστροφές. Επαναλαμβάνω: αναφέρομαι στον εξελιγμένο Δίδυμο που δεν αναλώνεται σε κοινωνικότητες, αλλά επιδιώκει να έχει επουσιώδεις επαφές, λίγες και καλές στην ζωή του!
astrology.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-03-02 18:41:36

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button