Auto

Τα όργανα της νέας Bugatti Tourbillon είναι σαν ελβετικό ρολόι (+video)

H Bugatti σχεδίασε την Tourbillon με μια «αίσθηση μηχανικής διαχρονικότητας» και αυτό είναι εξίσου εμφανές στην καμπίνα.

Με την έλευση της νέας Tourbillon, η Bugatti δεν καινοτομεί μόνο σε ό,τι αφορά στον εντυπωσιακό κινητήρα V16, αλλά και στις λεπτομέρειες που πρέπει πάντοτε να δικαιολογούν τις τυμπανοκρουσίες ενός υπεραυτοκινήτου.

Όπως ο περίπλοκος πίνακας οργάνων που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με την τεχνογνωσία των Ελβετών ωρολογοποιών. Το κομμάτι τιτανίου ζυγίζει μόλις 1,5 κιλά και περιέχει περισσότερα από 600 μέρη και εκλεκτούς πολύτιμους λίθους, όπως ρουμπίνια και ζαφείρια.

Το κεντρικό καντράν έχει το ταχύμετρο και την ένδειξη στροφών, με μια μικρή ψηφιακή οθόνη στο κάτω μέρος για την επιλογή ταχύτητας και ταχύτητας. Οι δύο καντράν κινούνται σαν δείκτες ρολογιού. Στα αριστερά υπάρχουν μετρητές θερμοκρασίας, καυσίμου και μπαταρίας. Το δεξί καντράν περιέχει την ένδειξη ισχύος για τον υβριδικό V16 κινητήρα 8,3 λίτρων των 1.800 ίππων. Η Bugatti διασφαλίζει ότι ο οδηγός μπορεί να βλέπει πάντα τα όργανα μέτρησης και μ’ αυτό γνώμονα σχεδιάστηκαν το τιμόνι και τα υπόλοιπα χειριστήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-26 20:45:21

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button