Showbiz

Τα πάντα για τα επόμενα επεισόδια της “Ζωής” |



Η “Ζωή” με τη Μαρία Καβογιάννη έρχεται με δύο επεισόδια την Τετάρτη 3 Ιουλίου και την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Επεισόδιο 8 – ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 “ΜΑΝΤΩ”

ΑΝΤ1

Η Μαντώ (του γνωστού γένους) κατάλαβε, αφού πέθανε, ότι ο μοναχογιός της είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών. Αν ζούσε, θα του τις έβρεχε. Τώρα που δεν μπορεί, ζητάει τη βοήθεια της Ζωής και της Γιάννας να τον καταδώσουν στην αστυνομία. Δεν επιτρέπεται η προπροπρογιαγιά της να πολέμησε για την ελευθερία κι ο γιος της να αιχμαλωτίζει κόσμο στον εθισμό. Για να το καταφέρουν όμως αυτό, η Ζωή και η Γιάννα, εισχωρούν στο προσωπικό του ως μυστικοί πράκτορες ώστε να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Εύα Κέσσελρινγκ, Χρήστος Κοντογεώργης, Γιώργος Κοψιδάς Guest Starring: Κατιάνα Μπαλανίκα, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Μακρής,, Άκης Σακελλαρίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Ράσμη Τσόπελα, Μαρία Τσίμα.

Co-Stars: Αγγελική Καλοβυρνά, Κώστας Ανταλόπουλος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Δημήτρης Ξωξάκος, Σταμάτης Τζίτζας, Κωνσταντίνος Μεγκρέμης.

Special Guests: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Γιαννουλίδης, στον ρόλο του “Μικρού Φίλου” η Λίτσα, Κωστής Μαραβέγιας, Νίκος Γιαννουλίδης, στον ρόλο του “Κυρ Βλάση” ο Βλάσης το κουνελάκι.

Επεισόδιο 9 – ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 “ΒΛΑΣΗΣ”

Ζωή - Επεισόδιο 9

ΑΝΤ1

Ο Βλάσης, πατέρας μιας πρωταθλήτριας τένις, ζητά τη βοήθεια της Ζωής και της Γιάννας για να μπορέσει να απελευθερώσει την κόρη του από την υπέρμετρη πίεση της κορυφής. Ο ίδιος, όταν ήταν εν ζωή, έπασχε από διπολισμό και προσπαθούσε υποσυνείδητα να καλύψει όλες του τις αποτυχίες μέσω της επιτυχίας της κόρης του, Αθηνάς. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η ανάγκη της Αθηνάς να βγει νικήτρια στην Εθνική Ελλάδος εντείνεται όλο και περισσότερο, επιδεινώνοντας ταυτόχρονα και την ψυχική της υγεία. Η αποστολή της Ζωής και της Γιάννας είναι να την απαλλάξουν από αυτήν την πίεση αλλά και να την βοηθήσουν να βρει ποια είναι χωρίς τη ρακέτα στο χέρι της.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Εύα Κέσσελρινγκ, Χρήστος Κοντογεώργης.

Guest Starring: Άκης Σακελλαρίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ράσμη Τσόπελα, Μαρία Τσίμα, Γιώργος Κακακιός.

Co-Stars: Κωνσταντίνος Μεγκρέμης.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-01 16:28:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button