Auto

Τα μεγάλα σχέδια της Honda για τα EV της Σειράς 0

Κατά το Tech Meeting 2024 που πραγματοποιήθηκε, η Honda αποκάλυψε τη διαδρομή που έχει χαράξει για το μέλλον της. Η ολοκαίνουργια Σειρά 0, που αφορά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, έχει σχεδιαστεί γύρω από μία φιλοσοφία που τα θέλει να είναι «λεπτά, ελαφριά και σοφά».

Βάσει όσων γνωρίζουμε ως τώρα, το πρώτο μοντέλο θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας και θα βασίζεται στο κόνσεπτ Saloon που είδαμε στη CES 2024.




Honda Saloon Concept

Στόχος της Honda είναι μέχρι το 2030 να έχει λανσάρει επτά μοντέλα της Σειράς 0 σε αγορές παγκοσμίως, με πέντε από αυτά να είναι SUV/ Crossover.

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι η παραγωγή του πρώτου ξεκινάει το 2025 στο Οχάιο και θα αξιοποιηθούν καινοτόμες τεχνικές παραγωγής, όπως το megacasting, μειώνοντας έτσι το κόστος κατά 35%.

Οι Ιάπωνες έχουν βάλει στόχο να έχουν πουλήσει 750.000 ηλεκτρικά μοντέλα μόνο στη Βόρεια Αμερική, έως το τέλος της δεκαετίας, ώστε η Honda να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Ενώ η εταιρεία αποκάλυψε αναλυτικά την εντελώς νέα σχεδιαστική, τεχνολογική και κατασκευαστική φιλοσοφία (σχετική φωτογραφία) των επερχόμενων μοντέλων της Σειράς 0, πληροφόρησε πως το επόμενό της βήμα θα έρθει στη CES 2025.

Εκεί, αναμένεται να δούμε ένα από τα ολοκαίνουργια αυτά μοντέλα της Honda, ωστόσο δεν υπάρχει προς ώρας καμία πληροφόρηση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 11:00:44

Back to top button