Αστρολογία

Τα ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος του και χαρακτηρίζονται ως εφτάψυχα!


Ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει, ακόμα και αν αλλάξει δραματικά, μεταβαίνοντας στην επόμενη φάση του ατελείωτου “παιχνιδιού” της ζωής.
Για πάμε να τα δούμε!

Ζυγός
Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να επιβιώσει και δεν το εννοώ με την έννοια που επιβιώνει ένας Σκορπιός που δίνει μάχη. Όχι. Ο Ζυγός, συνηθίζει να πέφτει στα μαλακά, αφού όλο του το σκεπτικό είναι πως, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να καταφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν είναι απλά διπλωμάτης και γλυκός, είναι και τρομερά ευφυής καταφερτζής και προετοιμάζει καταστάσεις. Βρε, παρακαλούθα και πείσου!

Στο λέω από τώρα, ότι ο Ιχθύς είναι δεκάψυχος, όχι απλά εφτάψυχος. Λέει ότι είναι γκαντέμης και ότι έχει και τον λαλακομαγνήτη, αλλά το ξέρω και το ξέρεις, πως, βόμβα να πέσει, ο Ιχθύς θα σηκωθεί από τις στάχτες μόνο και μόνο για να παραπονεθεί ότι του χάλασε το μαλλί και να τα βάλει με τους κακούς που πέταξαν την βόμβα. Τον λες και κατσαρίδα, τον άτιμο. Δεν συνεχίζω.

Τοξότης
Ποπόφαρδος με δίπλωμα και διδακτορικό με θέμα «τα έχω όλα γραμμένα και πάλι, το Σύμπαν συνωμοτεί για να γίνεται αυτό που θέλω». Σκίζεις πτυχία, τρως το καπέλο σου, τον κοιτάς σαν να θέλεις να τον δείρεις και συνεχίζεις την άχρωμη ζωή σου. Φεύγω.

Πολλές φορές σε κοιτάει σαν να μην ξέρει τι έγινε, σαν να τα έχει χάσει λίγο, αλλά στην πραγματικότητα, κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: τον χαμαιλέοντα και βγαίνει νικητής και βλήμα όποιος πίστεψε έστω και για ένα λεπτό, ότι υπάρχει Δίδυμος που θα γευτεί ήττα. No, sir! Geminis, always survive and win!
Υδροχόος
Ό,τι και να του τύχει, θα γυρίσει το κεφάλι από την άλλη, θα μουρμουρίσει μια-δυο άσχημες λεξούλες που δεν μπορώ να επαναλάβω και θα συνεχίσει, σαν να μην τρέχει τίποτα. Η ψυχούλα του το ξέρει το πώς νιώθει, αλλά δεν θα το δείξει, γιατί οι εκδηλώσεις και τα δράματα, είναι για τους αδύναμους κι αυτός είναι λεβέντης!
astrology.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-18 01:01:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button