Γυναίκα

Τα δάκρυα της Τζένιφερ Άνιστον για τα Φιλαράκια: «Ω, Θεέ μου»

Η Τζένιφερ Άνιστον συγκινήθηκε σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη όταν ρωτήθηκε από την Quinta Brunson του Variety πώς νιώθει όταν παρακολουθεί σήμερα τα «Φιλαράκια». 

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για την θρυλική σειρά «Φιλαράκια» ενώ μοιράστηκε και μία αστεία στιγμή με τον Μάθιου Πέρι. 

«Ω, Θεέ μου, μη με κάνεις να κλάψω» απάντησε, αλλά είχε αρχίσει ήδη να δακρύζει όταν ρωτήθηκε για τους «Friends».

Η παρουσιάστρια τη διαβεβαίωσε ότι δεν είναι απαραίτητο να μιλήσουν για τη σειρά, αλλά η 55χρονη ηθοποιός απάντησε ότι «δεν έχει πρόβλημα, είναι δάκρυα χαράς».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια σχολίασε ότι τα «Φιλαράκια» έγιναν 30 χρονών με την Άνιστον να αστειεύεται λέγοντας ότι «κι εγώ έγινα 30 χρονών». «Ήσουν ακόμα μωρό τότε», της είπε η Brunson, κι εκείνη απάντησε, «ναι, αλλά είχα ψυχή μεγάλου».

«Το γεγονός ότι τα Φιλαράκια έχουν τόσο μεγάλη ζωή και σημαίνουν τόσα πράγματα για πολλούς ανθρώπους είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε και οι έξι μας. Χτες μιλούσαμε σε βιντεοκλήση μεταξύ μας, θα είμαστε για πάντα μια οικογένεια» ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον. 

«Είναι τόσο παράξενο να σκέφτομαι ότι τα “Φιλαράκια” έγιναν 30 χρονών» πρόσθεσε η Aniston, «γιατί ακόμα θυμάμαι τη μέρα της πρεμιέρας στην τηλεόραση, στο NBC».

Αμέσως μετά, μοιράστηκε μια γλυκιά ανάμνηση: «Με τον Matthew [Perry] τρώγαμε κάπου μεσημεριανό και ξέραμε ότι η Lisa [Kudrow] είχε πάει να βάψει τα μαλλιά της, έτσι τρέξαμε στο κομμωτήριο και τη βρήκαμε με τα μαλλιά της στο νιπτήρα και πήρα το ντους από τα χέρια του τύπου που ήταν να τη λούσει και άρχισα να το κάνω εγώ. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Ήταν ατυχές, αλλά με όλο αυτό τον ενθουσιασμό που είχαμε τότε, νιώθω σαν να ήταν μόλις χτες».

 

To άρθρο Τα δάκρυα της Τζένιφερ Άνιστον για τα Φιλαράκια: «Ω, Θεέ μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-07 10:35:10

Back to top button