Γυναίκα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Απούσα από τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν έδωσε το παρών στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν έδωσε το «παρών» στην τελετή του γάμου στη Μητρόπολη Αθηνών, παρά την έντονη φημολογία περί του αντιθέτου το τελευταίο διάστημα. Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έφτασε μαζί με την μητέρα του, Άννα Μαρία, με την οποία μπήκαν στην εκκλησία, αφού χαιρέτησαν τον κόσμο. Η πρώην σύζυγός του, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, σε ταξίδι εκτός Αθηνών.

Σύμφωνα με τον εκδότη των εκδόσεων «Στέμμα», Κωνσταντίνο Λουκά, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις παρά τον χωρισμό. Ήταν τέλη του περασμένου Απριλίου, όταν το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει τον χωρισμό του, ύστερα από 14 χρόνια έγγαμου βίου.

«Ο Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο» αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση για την διάλυση του γάμου τους.

Οι οικείοι τους δεν εξεπλάγησαν από το «the end», αφού νωρίτερα ακόμα, από τις αρχές του 2024, παρά την κοινή τους παρουσία στο μνημόσυνο του τέως στο Τατόι -ήταν μάλιστα και η τελευταία τους κοινή εμφάνιση-, ακολουθούσαν διαφορετικό πρόγραμμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ βρισκόταν τις τελευταίες μέρες σε ταξίδι στον Όλυμπο. Ήταν απούσα και από το πάρτι της Παρασκευής (27-09-2024) στους κήπους του Βυζαντινού Μουσείου.

To άρθρο Τατιάνα Μπλάτνικ: Απούσα από τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 18:58:14

Back to top button