Πολιτική

Τέμπη: Εκτός προανακριτικής ο Δημήτρης Καλογερόπουλος – Επικαλέστηκε προβλήματα υγείας

Εκτός προανακριτικής για τα Τέμπη, ζήτησε να βρεθεί ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καλογερόπουλος, για λόγους υγείας, και μάλιστα στο «παρά πέντε» της διαδικασίας καθώς η πρώτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη (18/03) στις 10 το πρωί.

Ειδικότερα, ο κ. Καλογερόπουλος ζήτησε να αντικατασταθεί από την προανακριτική για το δυστύχημα στα Τέμπη και πιο συγκεκριμένα, για τον Χρήστο Τριαντόπουλο, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Κατά πηγές, ο ίδιος ενημέρωσε την κοινοβουλευτική ομάδα όταν δεν μπορεί να συμμετάσχει, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλογερόπουλος ήταν ο αντικαταστάτης του βουλευτή της ΝΔ Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού, που είχε δηλώσει αντίστοιχα προσωπικό κώλυμα.

Η Μαρία Αντωνίου θα αντικαταστήσει τον Καλογερόπουλο

Κατά πληροφορίες, η αντικατάστριά του θα είναι η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

ΣΥΡΙΖΑ: «Παραίτηση στην παραίτηση…»

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νατάσα Γκαρά, έκανε σχόλιο για τις πρόσφατες αντικαταστάσεις στην προανακρτική για τα Τέμπη. «Παραίτηση στην παραίτηση, αντικαταστάσεις και αρνήσεις στην προανακριτική για τα Τέμπη. Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν βρίσκει πρόθυμους για μία ακόμη συγκάλυψη. Για μία ακόμη ”κακή στιγμή” του Κοινοβουλίου. Ό,τι κι αν σχεδιάζουν, δεν θα τους περάσει. Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια θα λάμψει».




Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-17 17:34:00

Back to top button