Ελλάδα

Σύγκρουση δύο οχημάτων με τραυματίες στην εθνική οδό Λαμίας-Καρπενησίου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:30’ το απόγευμα της Κυριακής 27/10, στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος της διασταύρωσης με τα Λουτρά Υπάτης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 64χρονου οδηγού του αγροτικού οχήματος που κατέβαινε από Καρπενήσι προς την Λαμία μαζί με την 58χρονη σύζυγό του, από το δρόμο των Λουτρών Υπάτης, πετάχτηκε χωρίς να ελέγξει στη διασταύρωση,  λευκό ΙΧΕ θέλοντας να στρίψει προς Καρπενήσι.

Όπως ανέφερε ο 64χρονος οδηγός στο lamiareport.gr : «Από θαύμα ζούμε! Ευτυχώς που δεν είχα ταχύτητα, ενώ έφυγα όσο μπορούσα αριστερά για να τον αποφύγω κόντεψα να βγω εκτός δρόμου.»

Ο συγκεκριμένος ελιγμός φαίνεται απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά και όχι στην πόρτα του 88χρονου οδηγού από το λευκό ΙΧΕ.

Ο 88χρονος ωστόσο, τραυματίστηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ομοίως στο Νοσοκομείο διακομίσθηκε και η 58χρονη συνοδηγός του αγροτικού, ενώ ελαφρά στο χέρι χτύπησε και ο 64χρονος οδηγός του.

Για λίγη ώρα η κυκλοφορία στο σημείο γινόταν με τη συνδρομή των ανθρώπων της Τροχαίας Λαμίας που ανέλαβε και την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Άνδρες της Πυροσβεστικής ανέλαβαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος για να παραδοθεί και πάλι χωρίς προβλήματα στην κυκλοφορία.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 18:26:00

Back to top button