Πολιτική

Σύγκρουση Γιαννακοπούλου – Ανδρουλάκη: «Έχεις αυτοανακηρυχθεί υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ; Δεν πάει άλλο με τα υπονοούμενα»

Ένταση ανάμεσα στο Νάντια Γιαννακοπούλου και στον Νίκο Ανδρουλάκη κατά την διάρκεια του debate για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ.

Νάντια Γιαννακοπούλου και Νίκος Ανδρουλάκης ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή μια ερώτηση για το μεταναστευτικό που έφερε και την έκρηξη της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο Μεταναστευτικό, τόνισε πως «πρέπει, απ’ ό,τι φαίνεται, να υπερασπιστώ το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει στο πρόγραμμά του ζητήματα μετανάστευσης, τα έχει και μάλιστα τα είχε πολύ πριν τα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση με την άδεια εργασίας. Καθυστερημένα, την οποία ψηφίσαμε. Ήταν στο πρόγραμμά μας πριν τις εκλογές».

Γιαννακοπούλου: Να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ απέναντι σε ποιους, τους υποψήφιους προέδρους του;

Η Νάντια Γιαννακοπούλου που πήρε τον λόγο επιτέθηκε στον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με ένα σχόλιο, γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς είπε ο κ. Ανδρουλάκης πιο πριν για την ανάγκη να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ.

Να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ απέναντι σε ποιους, τους υποψήφιους προέδρους του; Θεωρείτε ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι εδώ πέρα, στελέχη με τεράστια εμπειρία, δεν υπερασπιζόμαστε το ΠΑΣΟΚ; Γιατί εγώ, προσωπικά, δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Εκτός αν έχετε αυτοανακηρυχθεί από μόνος σας για κάποιον λόγο ότι είστε ο υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ και όλοι οι άλλοι με την πορεία μας, με τους αγώνες μας, δεν είμαστε.

Αν είναι έτσι, βγείτε και πείτε το ευθέως ενώπιον όλων των πολιτών που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή, γιατί νομίζω ότι δεν πάει άλλο με τα υπονοούμενα, όπως όλο αυτό το χρονικό διάστημα βάζετε».

To άρθρο Σύγκρουση Γιαννακοπούλου – Ανδρουλάκη: «Έχεις αυτοανακηρυχθεί υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ; Δεν πάει άλλο με τα υπονοούμενα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 22:44:03

Back to top button