Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Στέφανο Κασσελάκη – Η ύστατη ρελάνς του έκπτωτου προέδρου

Σε μια ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει τους εις βάρος του συσχετισμούς που έχουν πλέον δημιουργηθεί εντός ΣΥΡΙΖΑ και που όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό, να τον αφήσουν οριστικά και αμετάκλητα εκτός προεδρικής κούρσας, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί «ρελάνς» μέσω μιας ανάρτησης που βρίθει σκληρών χαρακτηρισμών για τους αντιπάλους του, ενώ καλεί τους υποστηρικτές του να «πάρουν το κόμμα στα χέρια» τους.

Και μπορεί ο ίδιος στο μήνυμά του να αναφέρεται στους πρώην συντρόφους του με χαρακτηρισμούς όπως «μια χούφτα άνθρωποι ικανοί για όλα» και επί της ουσίας να αμφισβητεί την απόφαση του κομματικού οργάνου που τον έθεσε εκτός κάνοντας λόγο για «μειοψηφία που απαγόρευσε στο νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος», ωστόσο οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως πλέον έχουν δρομολογηθεί.

Οι κινήσεις των 100 και οι συσχετισμοί στο κόμμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι «100», παρά τις ελπίδες του έκπτωτου προέδρου είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν καν να δοθεί από το συνέδριο η δυνατότητα στον κ. Κασσελάκη να είναι υποψήφιος.

Άλλωστε ακόμα και αν διεξαχθεί το συνέδριο στο οποίο έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο Στέφανος Κασσελάκης οι συσχετισμοί που θα έχουν διαμορφωθεί σε αυτό, είναι αβέβαιο ότι θα τον ευνοούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «100» έχουν ήδη αρχίσει τη σχετική προεργασία, ενώ οι κασσελακικοί δεν έχουν ακόμα συγκροτήσει ενιαίο επιτελείο.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 10:01:20

Back to top button